Партньор на Проватон
 Защо мъжете мислят постоянно за секс?

Защо мъжете мислят постоянно за секс?

Сподели в

Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Затова трябва да намерим подходящата половинка за нас. Но защо мъжете мислят постоянно за секс? Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава отговор пред “Дарик”.

Според Наталия мъжете мислят за секс постоянно. И това е съвсем нормално. Изследване сочи, че представителите на силния пол мислят за секс всяка пета секунда, докато нежната половинка на човечеството прави това много по-рядко.

Мъжете се интересуват предимно от външния вид на жената. Дори да имат постоянна партньорка и да са щастливи, това не им пречи да мислят за секс и с други жени. Въпреки това могат да бъдат моногамни през целия си живот.

„Не правете драми, ако вашият мъж гледа други жени, това не значи, че не ви обича. Той просто забелязва красивите жени наоколо“, казва Наталия.

Сексът за мъжете е просто задоволяване на физиологичните нужди, те не го свързват с емоции, чувства, сватби, деца. Ако жените срещнат привлекателен мъж, веднага в главите им се появява цял сериал – семейство, деца, почивки, къщи.

Докато мъжете, ако срещнат интересна и красива жена, в главите им се появява късометражен порно филм.

Наталия съветва: „Не се пазете. Ако ви се прави любов, правете. Любовта на мъжете минава през секса, но така може да стигнете и до брак”.

източник:fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *