Партньор на Проватон
 Търговецът и луксът около него

Търговецът и луксът около него

Сподели в

Търговецът ще се познае по безупречното облекло, подбрано с вкус и последен писък на модата. Страстта му към лукса е неутолим. Скъпи марки, бързи коли, стар коняк… и красива жена. За Търговеца са най-важни парите, той иска да остави добро наследство. Изгражда фамилни имоти и е загрижен колко пари ще получат децата му. Той е сигурен, че може да си купи всичко! Дори и любов… Разумен е, но е способен да хвърли значителна сума пари за подаръци по жена си.

Резултат с изображение за russian girl luxury instagram

Търговецът усеща настроението на събеседника си, улавяйки най-незабележимата интонация и мимика. Той е способен да общува свободно. Умее да продаде абсолютно всичко. Обичат търговията, наслаждават се да бъдат в ролята на продавачи, производители, ресторантьори, хотели… просто Търговец. Всичко, което прави, трябва да се продава, в потивен случай – губи интерес.

Относно жените, Търговецът търси сексуална, но недостъпна жена, т.е. Любовница и Кралица (Кучка). Ако една жена е известна и желана, това мотивира Търговеца да започне “търговията” с нея. Започва надпревара с “тълпата” от обожатели, скъпи подаръци и луксозни ресторанти. Идеята е да направи впечатление… Голяяяямо впечатление!

Резултат с изображение за men luxury woman

За да, запазиш интереса на Търговеца, трябва да останеш недостъпна. Трябва да бъдеш разумна, привидно студена и “непостижима”, в същото време трябва да бъдеш със свободен дух и свободна от задръжки… в леглото.

Резултат с изображение за men luxury carЖената до Търговеца трябва да бъде активна и непредсказуема. Дори и да не си признава, той обича малките скандалчета, капризите на жената, но разбира се в умерени количества. Той не държи тя да готви и поддържа къщата, даже изобщо.
Жената трябва да е способна да го вдъхновява, да му помага да решава проблемите си, да го насърчава и да го убеждава в собствените му способности. Т.е. трябва да бъде комбинация от ум, независимост и необуздана страст.

 

Резултат с изображение за страст
И тъй като, ако сте си избрали такъв мъж, трябва да сте наясно и да се подготвите, че той е доста желан и харесван. Не се притеснявайте да показвате ревността си. Търговецът обича да бъде ревнуван, дори може и нарочно да предизвиква ревността ви. Но не се притеснявайте, ако му давате всичко това, от което има нужда, няма да кръшне.

 

Kа̀трин Арейби

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *