Партньор на Проватон
 Състоянието на Любовница

Състоянието на Любовница

Сподели в

В състояние на Любовница комуникираме с мъжа в леглото, по време на хранене и на други места, които изискват отпускане и страст за нас и за него. Любовницата не е длъжна да дава мъдри съвети. Нейната роля е да показва на мъжа си, че е алфа-мъжкар.

 

Когато мъжът е в компанията на Любовница, той забравя за всичко и остава в пълна релаксация и блаженство. Това го изпълва и го прави силен. Състоянието на любовница дава на мъжа вдъхновение и енергия. Когато един мъж желае жената, той започва да произвежда мъжки хормони, в резултат, на което той се проявява като представител на по-силния пол. Така той

започва да носи повече ползи, поема повече отговорности и съответно започва да печели повече.

 

Резултат с изображение за woman men bed redВ състоянието на Любовница, жената влиза в ролята на съблазнителка, изкушение за мъжа. Тя се превръща в “интрига” и удоволствие. Нейната стихия е огънят…страстен и пулсиращ. Жената е готова да сподели цялата тази “горяща” енергия с някого, когото обича.
Любовницата познава всички тайни на изкуството в леглото, тя познава всяко кътче от мъжкото тяло. За нея не съществуват забрани и най-важното: изпитва истински оргазъм. Когато е в състояние на любовница, жената прави секс с желание и удоволствие, което няма как да не се усети от мъжа.

Резултат с изображение за women men bed redЛюбовницата обича вкусна храна, скъпи напитки, аромати, сладка музика, движения, в които долните центрове са активни – латиноамерикански или ориенталски танци. Всяко удоволствие за тялото: вани, масажи, докосвания. Филми с красиви еротични сцени.
Любовница е основно състояние, когато искаш да бъдеш, да живееш, да действаш. Благодарение на това състояние ние се наслаждаваме, обичаме и се радваме на всеки момент от нашия живот.

Резултат с изображение за состояние любовница
*Научно доказан факт е , че сексът удължава живота и забавя стареенето. Сексът подобрява мозъчната функция и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Освен това намалява риска от диабет, подобрява обмнявата на вещества и дори ни подмладява. Затова: Хорааа, правете секс!

 

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *