Партньор на Проватон
 Искате подаръци? Ето как да ги получите:

Искате подаръци? Ето как да ги получите:

Сподели в

Всяка жена обича да получава подаръци, но не всяка знае как да си ги поиска. Вашият мъж рядко ли ви подарява подаръци? А искате ли да промените това? За да стане това, Момичето във вас трябва да се прояви. Мъжът е готов да сложи в краката всичко на малкото, беззащитно момиченце.

Често ли се случва да казвате реплики от типа на: “Мога сама!”, за да докажете, че можете и без него? Всеки мъж има нужда да е полезен, да бъде спасител, и когато отказвате помощ, той започва да се оглежда за друго място, където ще бъде нужен, да помага и да спасява.

Related image
Момичето няма нужда да иска, тя разказва за своите желания с мек и нежен тон. Винаги седи от лявата страна на мъжа, близо до сърцето, и започва да “мечтае”… Жената винаги взима решения незабавно, докато на мъжа му е нужно известно време да обмисли и да вземе конкретно решение – около 7 часа. Дадете ли му нужното време да мисли, той ще има време да претегли “За” и “Против”, като по този начин му давате възможност да измисли аргументи – защо “искането” ви е непрактично или неразумно.
Затова, не му давайте време да мисли! Представете му на секундата всички предимства, но забележете – предимствата по отношение на неговите интереси. Да предположим, че искате нова рокля, опитайте с: “Трябва да ТЕ представя добре пред колегите на това бизнес събиране. До толкова елегантен и подходящ за позицията мъж, трябва да седи стилна дама”, или искате нов блендер: “Искам да се погрижа за здравето ти, като ти правя здравословна закуска с блендер”.

Прочети още: Да! Има как да си перфектната жена

Разбира се, трябва да се съобразите с финансовото положение на мъжа до вас. Не може да искате кон, а той да има пари за магаре. Но ако сте достатъчно вдъхновяваща жена, бъдете сигурни, че някой ден ще имате кон.

Жените, които казват, че не искат подаръци, правят лоша услуга и на себе си, и на мъжа до себе си. По този начин те отнемат възможността на мъжа да се докаже като способен и разбира се, да получат благодарности, целувки и внимание…
Също така, когато искате нещо е много важно да бъдете конкретни. Не казвайте “Искам обувки”, а кажете “Искам ето тези червени обувки”, примерно. Мъжете се нуждаят от насоки.

Related image
И най-важното, след като сте получили подаръка, трябва да знаете, че съзнателно или не, мъжът очаква благодарност. Но не сухо “Мерси”. Той иска да види радостта в очите ви, иска да скачате и да се радвате, точно като едно малко момиченце. Трябва да го накарате да се чувства като, че ли е направил невъзможното, че е велик… и обичан!

 

Автор: К.Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *