Партньор на Проватон
 Димитър Димитров: Гласувайте с номер 20 за Партия на Зелените! За да се подобрява стандарта на живот, трябва да има живот!

Димитър Димитров: Гласувайте с номер 20 за Партия на Зелените! За да се подобрява стандарта на живот, трябва да има живот!

Сподели в

Димитър Димитров води парламентарната листа на Партия на Зелените във Варна и е кандидат за евродепутат. Той е разследващ журналист и климатичен експерт. Докторант е в пловдивски университет “Паисий Хилендарски” по индустриален бизнес с насока зелена икономика и бизнес модели. В момента защитава магистратура по екология специалност опазване и управление на екосистемите в шуменски университет “Епископ Константин Преславски”. Интересите му са насочени към климатичните промени в следствие на глобалното затопляне и човешката дейност. Как тези промени влияят върху нашата планета и до какво могат да доведат. Работи върху стратегия за енергийно независими общини.

  • С номер 20 в интегралната бюлетина за европейски парламент и народни представители!
  • Твърдо ЗА ядрена енергетика и държавна собственост на мрежите.
  • Твърдо против Зелената Сделка , защото тя е Черна! Тази сделка убива нашата индустрия, земеделие и свобода
  • Твърдо НЕ на ЕС като федерация а Европа като Съюз на Суверенни Държави и членство в БРИКС.
  • Твърдо НЕ на НАТО и пълен неутралитет
  • Твърдо против СЗО, ЛГБТ и Трансхуманизма.
  • Силна средна класа, семейни ценности, здравословен начин на живот, зелена и чиста България.
  • Ние защитаваме забравените Български ценности като род, родина, суверинитет и поставяме семейство, демография и доходи на първо място.    Искаме да опазим България чиста от духовно и природно замърсяване и да припознаем корените си.

 

Горещините са тих убиец. Светът преживя най-горещия месец май в историята на измерванията и той е 12-ият пореден изминал месец с подобрени температурни рекорди, съобщи вчера Службата на ЕС за климатичните промени „Коперник“. И след това съобщение в сряда генералният секретар на ООН Антониу Гутериш призова за спешнио действия за предотвратяване на „климатичния АД“!

Според моделите през следващите години ще става само по-зле, затова трябва да променим нашите градове и да направим спешно нужните промени, за да се адаптираме към това. Продължителните периоди на горещина над 40°C са извън поносимото ниво за много форми на живот. Застрашени от изчезване ще бъдат не само хората, но и повечето бозайници, както и растенията, които са изложени на високи температури за дълго време.

Сред планираните промени са засаждането на повече дървета, създаването на повече зелени зони в града и обособяването на „хладни публични зони“.

Мерките вече са закъснели! Ако не се приложат във всяка държава по Планетата по спешна неотложност климатичните катаклизми съвсем скоро ще доведат до увеличаване на горските пожари, наводненията, болестите, загиването на селскостопанските култури, глад, увеличената смъртност заради жегите, щети по инфраструктурата, структурните промени в околната среда, миграция, конфликти за ресурси, липсата на вода ще доведе до войни, като дебело подчертавам, че държавите нямат адекватни планове за справяне с тези заплахи.

Градовете трябва незабавно да се адаптират.

Например Атина се превърна в първата страна в Европа, която назначи директор по горещините, а градчето Гримисуат в Швейцария слага лимит на населението си заради пресъхващите чешми. 

ЗА ДА СЕ ПОДОБРЯВА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ, ТРЯБВА ДА ИМА ЖИВОТ!

Гласувайте с номер 20 за Партия на Зелените!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *