Партньор на Проватон
 Претендентките за титлата “Мис Варна” в трескава подготовка за грандиозния конкурс

Претендентките за титлата “Мис Варна” в трескава подготовка за грандиозния конкурс

Сподели в

Подготовката за най – очакваното събитие в морската ни столица – Мис Варна 2023 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 24.08 в лятната градина на комплекс Морско казино, а организатор на престижния конкурс за красота за осемнадесета поредна година е модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

Красивите двадесет и две варненки, усилено се готвят за надпреварата и по традиция за всички тях е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни репетиции и фитнес тренировки, водени от професионалните инструктори на Fitness Line.

Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки, в които всяка една от миските споделя интересни факти за себе си. Сред кандидатките за престижната титла Мис Варна 2023 са момичета с множество отличия в сферата на танцовото изкуство, спорта и музиката.

Организаторката Мира Матеева сподели, че тази година участничките освен много красиви, са изключително талантливи, образовани и със сериозни амбиции за развитие в различни сфери – мода, сценични изкуства, право, медицина и бизнес.

От 15 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2023 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

Тази година престижния конкурс за красота Мис Варна 2023 ще се осъществи с финансовата подкрепа на Фонд Култура към Община Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *