Партньор на Проватон
 Пореден брутален акт на насилие: 19-годишен преби и острига косата на 22-годишна жена от Видин

Пореден брутален акт на насилие: 19-годишен преби и острига косата на 22-годишна жена от Видин

Сподели в

Криминално проявен 19-годишен нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин, съобщават от Областна дирекция на МВР-Видин (ОДМВР)

По информация на органите на реда на 2 август към 14:00 часа видинчанка сигнализирала в районното управление, че на внучката й е нанесен побой от младеж, с когото преди време живеела на семейни начала. В хода на предприетите действия по сигнала полицейските служители изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си против волята й 22-годишната жена, нанесъл й побой и остригал косата й с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие, поясниха още от ОДМВР-Видин.

За казуса е уведомена Районна прокуратура–Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от съдебен лекар. Младежът, който е криминално проявен, е арестуван с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата на разследващия екип продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор в рамките на образуваното по случая досъдебно производство по чл.142а от Наказателния кодекс.

Припомняме, че преди дни стотици се събраха пред Съдебната палата във Видин на мирен протест, за да кажат “не” на насилието и да изразят солидарност с 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на безпрецедентно насилие.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *