Партньор на Проватон
 Зимната обстановка във Варна

Зимната обстановка във Варна

Сподели в

Пожарни екипи работят по отстраняване на паднали клони в различни части на града, каза оперативният дежурен в Община Варна за БНР. Покрив на сградата на старата ЖП гара е наклонен от силния вятър, служителите в района са уведомени.  Поривите на вятъра във Варна достигат 19 м/с.

От фирмите отговарящи за поддръжката на пътищата, уточниха че обработват заледени участъци в район “Приморски”, като обстановката в кв. Виница е усложнена.

Няма отменени полети от летище Варна към този момент, но сутринта три полета са закъснели с около час, заради силния вятър.

Няма затворени пътища във Варненска област, съобщиха от Областното  пътно управление – Варна. Навсякъде пътищата са мокри или заснежени, обработват се, но навяванията правят обработката трудна, каза дежурният и допълни, че АМ “Хемус” и вътрешните пътища в областта се обработват от 16 машини

Няма затворени пътища и в Добричка област. От областно пътно управление в Добрич казаха, че снежната покривка е с дебелина 2-3 см, но на някои участъци има навявания. 14 машини извършват обработка на основните пътища, поясниха от пътното управление.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *