Партньор на Проватон
 Знаци, че мъжът Стрелец се е влюбил във вас

Знаци, че мъжът Стрелец се е влюбил във вас

Сподели в

Влюбеният мъж Стрелец е игрив, спонтанен и непредсказуем. С него винаги е забавно и той знае, че с лекота привлича женското внимание. Въпреки че обича свободата, в любовен план за него идва моментът, в който той търси специалната жена.

Кои са знаците, че вашият Стрелец може би е влюбен във вас?

Той ще е вашият защитник

Знакът на Стрелеца се управлява от Юпитер, а мъжете от тази зодия лесно се влюбват. Няма как да не усетите неговата защитна природа, когато мъжът Стрелец е около вас. Неговата грижа да сте добре може да се прояви в различни ситуации. Влюбеният мъж Стрелец е дълбоко привлечен от партньорката си.

Обича да прекарва време с вас

Обикновено мъжете Стрелци не показват чувствата си, рядко правят грандиозни планове или изповядват любовта си, но не биха се притеснили да споделят, че ви харесват. Ако сте пленили сърцето на мъж от тази зодия, то той ще направи всичко възможно, за да прекарва повече време с вас и да ви опознае по-добре. Можете да очаквате много обаждания, произволни текстови съобщения, срещи, в които да се разхождате, да посещавате приятни заведения.

Доверява ви се

Това е сигурен знак, че мъжът Стрелец ви харесва. Стрелец не се доверява лесно на никого и ако често ви споделя лични неща, бъдете сигурни, че имате постоянно място в сърцето му.

Вниманието му е предимно към вас

Знаем, че Стрелец е един от най-сексуалните знаци в зодиака. За мъжете родени под тази зодия понякога може да бъде трудно да са моногамни. Но щом се влюбят истински и усетят, че държат на жената до тях, те ще покажат по всякакъв начин дълбок интерес. Дори и да се случи да се загледат по друга жена, не биха жертвали взаимоотношенията, на които държат, заради една забежка.

Ще се свърже с вас емоционално

Човекът от зодия Стрелец може да бъде прикрит и да не допуска всеки до себе си. Трудно е да бъде спечелен емоционално. Когато обаче се влюби в някоя специална за него жена, той би могъл да се открие емоционално пред нея. Стрелецът обикновено се отваря емоционално към хората, с които се свързва на по-дълбоко ниво.

Винаги е до вас

Влюбеният мъж Стрелец е склонен да бъде ваша опора, дори да ви помага в домакинските задължения. Даже и да не ви го казва постоянно, вие ще усетите, че имате силната му подкрепа във всяка ситуация.

Лесно ревнува

Ако забележите, че мъжът Стрелец става притежателен към вас, бъдете сигурни, че той се е влюбил. Ревността е черта на характера на Стрелеца и когато става дума за любовта на жената, която обича, той определено няма да позволи на никого да спечели вниманието ви.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *