Партньор на Проватон
 Какво да правят различните зодии, за да се сбъднат желанията им?

Какво да правят различните зодии, за да се сбъднат желанията им?

Сподели в

Какво да направите, за да реализирате плановете си? По пътя към една мечта всички средства са добри, от правилното планиране и постоянство до малки магически ритуали, които поддържат духа. Осъществяването на желания е един такъв ритуал. А звездите казват, че можете да го направите по-ефективен, ако сте запознати с всички особености на вашия зодиакален знак.

ОВЕН

Импулсивният Овен трябва да разчита на силата на елемента на покровителя на своя знак – огъня. Астролозите казват, че най-ефективните начини за отправяне на желания от Овен са свързани с запалването и духането на свещи. Ако мечтите ви са романтични, изберете червени свещи, ако са свързани с пари и кариера – бежово и кафяво, що се отнася до здравето и късмета – синьо или лавандула.

ТЕЛЕЦ

Кристали, полускъпоценни камъни, монети, бижута, които могат да се носят без сваляне – амулетите помагат на Телеца по пътя към изпълнение на желанията. За да реализирате плана си, опитайте се да отправите желания по време на мини-ритуала за „активиране“ на талисмана: хвърлете или завъртете монета на масата или загрейте кристала в дланите си. А за да подсилите ритуала с магията на камъните, изберете бижута с тюркоаз, ахат или авантюрин.

БЛИЗНАЦИ

Личните магически ритуали на Близнаци ще станат по-ефективни, ако бъдат засилени чрез влиянието на покровителската планета Меркурий. Опитайте се да се да засилите късмета си с помощта на малки символични жертви: монета, хвърлена във фонтан или река, или лош навик, от който ще се откажете в замяна на изпълнение на тайно желание.

РАК

Раците са покровителствани от Луната, така че всички ритуали, свързани с отправяне на желания през нощта, са особено ефективни за тях. За да увеличите магическия потенциал на своя космически „покровител“, опитайте да запишете мечтите и плановете си на хартия и да ги прочетете на глас по време на новолуние – астролозите казват, че вероятността да получите това, което искате, ще бъде много по-голяма!

ЛЪВ

Огненият темперамент на Лъва изисква огнена подкрепа за осъществяване на желанията. Понякога буквално: астролозите съветват Лъвовете да адресират своите искания към съдбата направо в открит огън. Просто казано, няколко пъти да повторят на себе си „Искам да…“ край огъня, като гледат как искрите политат в небето.

ДЕВА

Търпението и кокетността на Девите могат да им послужат добре при създаването на техните малки ритуали за отправяне на желания. Когато избирате свой собствен начин да изпратите съобщение на съдбата, обърнете внимание на знаците, които изискват писане и сгъване на хартия. Малки бележки, оставени в хралупи или под кората на дървета в гората, горящи листа, сгънати на четири или шест, с описание на това, което е замислено, писма до себе си с подробен списък с желания – това е, което може да засили магията на вашия знак.

ВЕЗНИ

Знаците, свързани с хората, са особено важни за Везните. Спомняте ли си начина, по който като деца си пожелавахме нещо, заставайки между приятели с еднакви имена? Звездите казват, че във вашия случай шансът да постигнете плана си ще бъде много по-голям.

СКОРПИОН

За да привлечете късмет и да използвате магическите сили на вашия звезден покровител Плутон, създайте свой собствен малък ритуал за пожелания, свързан с унищожаване и прераждане. Разкъсване на бележка с желание, шепнене на мечта, откъсване на венчелистчетата на цвете, разцепване на стар шал на конци – това са само няколко идеи как да засилите звездния импулс на знака.

СТРЕЛЕЦ

Яркостта и упоритостта на Стрелец изисква същите атрибути, за да привлекат късмет. Огненият елемент, покровителстващ знака, ще бъде подкрепящ, ако мислите за мечтата си по време на празнична заря, а планетата-покровител Юпитер ще ви подкрепи, ако прошепнете желанието си, гледайки Млечния път или падаща звезда.

КОЗИРОГ

Настойчивите и амбициозни Козирози подсилват астрологичните свойства на своя знак и привличат късмет на своя страна с помощта на ритуали, обвързани с многократното повторение на енигмата или използването на няколко символични предмета. Кажете си пожелание няколко пъти или изяжте 12 зърна грозде в новогодишната нощ и планът ви ще се сбъдне по-скоро.

ВОДОЛЕЙ

За да се сбъдне пожеланото и мечтите да се осъществят, Водолеят трябва да призове на помощ въздуха. Например, да разкажете за своите планове на бързо движещи се облаци или да пуснете балони, като предварително сте информирали небето за най-съкровените си желания.

РИБИ

Емоционалните Риби трябва да търсят помощта на течаща вода, за да се сбъднат мечтите им. Изкажете най-съкровените си планове, като потопите ръцете си в поток или река, хвърлете бутилка с бележка във водата, пожелайте си нещо пред водопад или пък просто пуснете чешмата и прошепнете желанието си.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *