Партньор на Проватон
 Гарантирано от ГЕРБ! Срутиха се 600 м. от „готовата“ магистрала край Търговище

Гарантирано от ГЕРБ! Срутиха се 600 м. от „готовата“ магистрала край Търговище

Сподели в

Това е трасето, инспектирано от Бойко Борисов

Около 600 метра от новото и все още неоткрито трасе на АМ „Хемус“ в област Търговище се е срутило днес. Това обяви на брифинг вътрешният министър Бойко Рашков, предаде бТВ.

Той не пропусна да отбележи, че това е трасето, по което преди точно два месеца лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов мина с автомобил, за да критикува служебното правителство, че не пуска движението по готовата според него магистрала.

Кухи фирми, криминално проявени и милиони в сакове: Ето така се е строила АМ „Хемус“. Имало е опит да се унищожават документи, които уличават участниците в схемата

„Точно този участък, посетен от Борисов, се е срутил. Тази порочна процедура, която измисли правителството на Бойко Борисов – инхаус строителство на магистрали, предвижда пълна безотговорност. Пита се в задачата кой ще плати за ремонта на строителството на „Хемус“ в този участък?“, запита Рашков.

По думите му в момента тежка техника изгребва насипната част на магистралата.

Според запознати слжебното правителство не пусна този готов участък точно заради информацията, че вместо задължителната подложка от трошено-каменна настилка асфалта се е полагал върху кал.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *