Партньор на Проватон
 Невяна Митева се хвали, че е ”майка-героиня” с три деца, но…

Невяна Митева се хвали, че е ”майка-героиня” с три деца, но…

Сподели в

Две от тях са от предишния брак на съпруга ѝ. Имат си родна майка

Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Невяна Митева е майка –героиня. Тази теза се лансира широко през последните дни от медиите, които са яростни защитници на управлението на Бойко Борисов. Истината, обаче се оказва коренно различна. Две от децата всъщност са от предишния брак на съпруга й ген. Явор Матеев.

Тази съществена подробност, която по всичко личи се използва манипулационно от пиарите на Митева, ядоса хората, запознати с истината. От вчера във Фейсбук се появиха техни гневни постове, като коментарите са свързани най-вече с това, че не е коректно истината да се изкривява за политическа употреба, особено когато става дума за деца.

Родна майка на две от децата на сочената за „майка-героиня“ Невяна Митева, е Ралица Матеева. Преди години тя прави успешна кариера в България в системата на отбраната. После напуска страната и  се премества да живее в ОАЕ. След тежки съдебни битки тя се развежда с Явор Матеев. Омъжва се повторно за индиец, с когото прави успешен бизнес в арабската страна. Твърди се, че момчето ѝ Ален живее  с майка си в Дубай, а момичето Девора е студентка в Лондон.

Никъде в изявленията си до този момент кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева не е признала това. Странно е, защо този факт се изтъква по време на кампанията ѝ като геройство. През 2017 г.  НСИ отчита, че у нас 150 000 семейства имат три и повече деца, което показва, че това не е прецедент или нещо невиждано.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *