Партньор на Проватон
 Кирил Петков и Асен Василев представиха листата във Варна

Кирил Петков и Асен Василев представиха листата във Варна

Сподели в

Днес от 11 часа на входа на Морската градина Кирил Петков и Асен Василев представиха листата на Продължаваме Промяната във Варна.

Сред няколко стотин любопитни жители на Морската столица посрещнаха с усмивки и надежди младите бивши министри, които преди четири месеца започнаха истнската промяна в България, като спряха източването на милиарди левове и осветиха обръчи от дружества оплетени в сложни схеми на хора, за които сякаш бе някакси “забранено” да се говори, камоли да им се пипат схемите.

Сред много приятни емоции пръв се представи водача на листата Даниел Лорер, който си призна, че не е роден във Варна, но жена му е от тук и заедно живеят от около 15 години във Варна. Чуства се варненец, а и нали знаете поговорката – Откъдето е жаната, оттам е и родата.

Втори се представи доц. Антон Тонев, коремен хирург и експерт в сектор здарвеопазване.

Трети взе микрофона Калоян Икономов и така все млади и успешни хора.

Най-колоритен бе десетия в листата Филип Спасов известен кулинарен шеф от Варна, който с много енергия бе нещо и като водещ на срещата. Говори много емоционално и завърши с послание подобно на завета на Хан Кубрат – че с един пръст можеш да сочиш, но не можеш да направиш нишо, но когато се съберат много пръсти и се свият в юмрук тогава става огромна сила, която може силно да продължи промяната.

Кирил Петков говори, че продължават промяната, но разчитат на всички, защото както самия той каза Кирил и Асен не могат да направят промянат сами, но заедно стават силни и само така ще продължат, защото “Нас не ни е страх”. А модела трябва да се промени. И ако се спрат кражбите всяка година ще може да се строи по една магистрала “Хемус”.

Преди и след представянето двамата отговаряха на въпроси от дошлите да ги подкрепят с номер 25.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *