Партньор на Проватон
 Първата снимка от новия “Сексът и градът” е тук. И в стаята има голям розов слон

Първата снимка от новия “Сексът и градът” е тук. И в стаята има голям розов слон

Сподели в

Най-сетне HBO Max публикува първата снимка от “And just like that…”: дългоочакваното продължение на култовия сериал “Сексът и градът”.

Снимките на новия сериал вече са в ход в Ню Йорк, като по първоначална информация ще бъдат заснети 10 епизода, в които участие ще вземат Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Миранда Хобс (Синтия Никсън) и Шарлот Йорк (Кристин Дейвис), които ще покажат как от сложната реалност на едно приятелство в Манхатън в 30-те им години са преминали в още по-сложната реалност на същото приятелство в 50-те им години.

Вероятно нещо в снимката ви прави впечатление, нали? Говорим за големия розов слон в стаята: а именно отсъствието на Саманта Джоунс. И предварително знаехме, че Ким Катрал няма да е част от актьорския състав на сериала, но снимката на Кари, Шарлот и Миранда изглежда като ръка с четири пръста. Просто нещо не е наред.

Още през 2017 г. Катрал спомена в интервю, че не изпитва носталгия по снимачната площадка на “Сексът и градът”, тъй като между нея и колегите й са възникнали “токсични отношения”, а четирите екранни приятелки никога не са били такива в живота. Актрисата, която изигра Саманта каза още, че тя така и никога не е разбрала “какъв е проблемът” на Сара Джесика Паркър с нея.

Снимка: HBO Max

Не е ясно дали има някакъв символизъм в снимката, но там, където трябва да стои Саманта, се вижда нюйоркско кошче за боклук. Просто не виждаме как ще може сериалът да носи същия дух без присъствието на алфа жената Саманта, но предстои да видим какво са свършили сценаристите.

Някои от старите лица отново ще се появят в “And just like that…”, включително Крис Нот (Тузаря), Марио Кантоне (Антъни Марентино), Дейвид Ейгенбърг (Стив), Уили Гарсон (Станфорд Блач), Еван Хендлър (Хари Голдънблат), както и някои нови като Сара Рамирез (Кали от “Анатомията на Грей”).

Дизайнерката от оригиналния сериал Патриша Фийлд няма да участва в новия сериал, защото в момента е ангажирана със снимките на Сезон 2 на “Емили в Париж” (отново на Дарън Стар).

“Сексът и градът” е създаден от Дарън Стар по книгата на Кандас Бушнел. Половинчасовите епизоди се излъчваха в рамките на шест сезона по HBO между 1998 и 2004. Той бе последван от два пълнометражни филма през 2008 и 2010 г.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *