Партньор на Проватон
 СЛЕДВАЩИТЕ МУТРИ ВЪН! ТАЙНАТА СБИРКА НА МУТРИТЕ-ЧСИ-ТА

СЛЕДВАЩИТЕ МУТРИ ВЪН! ТАЙНАТА СБИРКА НА МУТРИТЕ-ЧСИ-ТА

Сподели в

Тайно от обществото се проведе ежегодната сбирка на мутренския кръг, наречен Камара на частните съдебни изпълнители (КЧСИ).

Даже нямаше да разберем за него, ако не беше едно видео, качено в You Tube канала „Димитър Киров и Съратници“- линк към видеото – по- долу.

Оказва се, че на 26-ти юни тази години, ЧСИ-тата са се събрали тихо-мълком в Историческия музей- да си отчетат какво са натворили през последната година и да си изберат ново ръководство.

Особено любопитни два момента:

– Не са обсъждани истинските проблеми, свързани със самото съдебно изпълнение. ЧСИ-тата отново са избягали от многократно изпращаните им от фондация „Съратници“ въпроси, като:

– Плащани ли са възнаграждения на съдии (вкл. от ВКС), прокурори, висши държавни чиновници? На кои конкретно? По каква процедура, на какво основание, на кои конкретни лица и в какъв размер? Има ли съвпадение между лицата, получавали възнаграждения от Камарата на частните съдебни изпълнители от създаването ѝ?

– Как се вземат решения относно определяне на лектори, места за провеждане на семинари, възнаграждения и разходи по тях?

– Назначавани ли са на работа в Камарата на частните съдебни изпълнители служители в близко родство със съдии от ВКС, ако да – кои и как са избрани?

Отговор няма- явно, слуховете, че висши съдии, прокурори и политици до сега са закриляли ЧСИ-тата, не са само слухове. И ние питаме- дали ограбените от хората и фирмите пари, не са се полепвали по ръчичките на съдии, прокурори и политици?

– Изборът за ново ръководство на КЧСИ е манипулиран- ЧСИ-тата, освен че прецакват хората и фирмите, се прецакват и помежду си. В битката кой да държи кокала с мръвката и да „разпределя порциите“, според посочената информация, истинският шеф на ЧСИ-тата яко мачка колегите си.

Самата манипулация на избора била проста, но резултатна. Ето как е извършвана- всяко ЧСИ се регистрира за участие в общото събрание, като се подписва в под номер в списъка и му се дава електронна карта, която карта ЧСИ-то незабавно чекира. Едва след това, по същата процедура се регистрира друго ЧСИ. По този начин конкретната карта се „връзва“ с конкретното ЧСИ и гласуването вече не е анонимно. Това го знаят Дичев и свитата му, знае го и всяко ЧСИ. И който не гласува като „вожда“, го грози дисциплинарен съд по истински или измислени провинения и вземане на правата. Така ЧСИ-тата се дресират да „папкат и да слушкат“. И да гласуват за правилните хора.

И какво се получава накрая- змийско гнездо, в което по- силните мачкат по- слабите, а всичко заедно – хората и бизнеса.

Това змийско гнездо си има име- Камара на частните съдебни изпълнители. И тези Камара, след всички тези данни, става ясно, че е нелегитимна. И се налага един извод- трябва да бъде закрита, за да се прекрати своеволието от мутрите с власт- ЧСИ-тата, а съдебното изпълнение да се създаде наново, с честни закони и от честни хора- под държавен контрол. И прокуратурата да се намеси, като почне разследване от Дичев – надолу.

Линк към видеото на Димитър Киров и Съратници: https://www.youtube.com/watch?v=_7Hy7-PKTmQ

Иван Великов, пострадало лице

Само Истината

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *