Партньор на Проватон
 Мая Манолова от Варна: Ще настояваме за подкрепа на туризма, бизнеса и самоосигуряващите се лица

Мая Манолова от Варна: Ще настояваме за подкрепа на туризма, бизнеса и самоосигуряващите се лица

Сподели в

Подкрепяме искането за данъчна ваканция за хотелиерите, заяви Манолова

От “Изправи се! Мутри вън!” ще настояваме за подкрепа на туризма, бизнеса и самоосигуряващите се лица. Подкрепяме исканията за продължаване на мерките 60/40 и 80/20, данъчна ваканция за хотелиерите, освобождаване от такса битови отпадъци за неотворените хотели и изплащане на обезщетение за безработица на сезонните работници.

Това заяви председателят на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова пред медиите във Варна, където се срещна с граждани, собственици на земеделски земи и рибари. Тя се ангажира със законодателни решения, които да решат проблемите на собствениците на земеделска земя и заяви, че те ще са едни от първите поканени в 46-тия парламент.

По-рано през деня тя посети стоянката за рибарски лодки във Варна и се срещна с рибари във връзка със сигнал, че стоянката им за лодки е отдадена на спортен клуб във Варна с решение на областния управител. Манолова се ангажира да внесе законодателни промени, които да дадат ясен законов статус за рибарските селища и стоянките за рибарски лодки. По думите й в момента те нямат самостоятелен правен статут, което ги прави зависими от всяка следваща власт.

Мая Манолова се включи в благотворителен футболен мач между кандидати за народни представители от “Изправи се! Мутри вън!” и артисти.

Средствата, събрани за благотворителност, са на стойност над 2000 лв. Те бяха дарени от председателя на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” на сдружение “Феникс 2019”, които организират инициативи за интеграция на хора в неравностойно положение.

Мачът приключи с резултат 6:6. Манолова се включи във второто полувреме на позиция “център нападател”. Тя направи асистенция за решаващия гол.

В края на мача Манолова би дузпата на Тулупчо.

Пресцентър „Изправи се! Мутри вън!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *