Партньор на Проватон
 Нинова В Благоевград: С Двойни Сили И Двойна Енергия Отиваме На Избори За Парламент И Кмет

Нинова В Благоевград: С Двойни Сили И Двойна Енергия Отиваме На Избори За Парламент И Кмет

Сподели в

„България има нужда от лява алтернатива и ние сме единствените, които можем да я дадем на българския народ – очакваме съвсем скоро към сегашната голяма лява коалиция от 16 формации да се присъединят и още много партии и граждански сдружения. Така, както България има нужда от лява алтернатива, така в още по-голяма степен има нужда от редовно и стабилно правителство. Служебният кабинет изпълнява задълженията си да готви избори, да направи ревизия на предишното управление, но има нужда от актуализация на бюджета, има нужда от приемане на нов бюджет за догодина и то с много силни социални политики и антикризисни мерки. И това трябва да го направи редовен парламент и редовен кабинет“, категорична бе Корнелия Нинова пред социалисти и коалиционни партньори в Благоевград.

Лидерът на левицата участва в откриването на предизборната кампания в 1-ви МИР на 14 юни, когато бяха чествани тържествено 165 години от рождението на Димитър Благоев – Патриарха на българските социалисти.
Председателят на БСП по повод успоредно провеждащите се кампании за парламент и за кмет на Благоевград на частичните избори посочи: „Двойно е усилието – и за кмет, и за парламент, но този двоен повод ще даде двойни сили и двойна енергия. Даже това ще ни улесни, защото ще ни обедини. Моята поръка е да стигнат до всеки град, до всяко село, до всяко семейство, за да разясняват програмата ни. Защото ние имаме подробна програма, а къде е цялостната програма на другите партии, с които се състезаваме?“.

Корнелия Нинова пожела успех на кандидатската листа и на кандидата за кмет: „Вярвам във вас“.

Evrokop.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *