Партньор на Проватон
 Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си (част III)

Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си (част III)

Сподели в

В трета част на нашето разследване всъщност ще разберете защо започнахме малко по отдавна, а по-точно от първата сделка на семейство Атанасови – взет имот с констативен протокол по давност. В криминологията има термин продължаващо престъпление…

Естествено ние разследваме действията на скандалния общински съветник Генадий Атанасов, не на семейството му, защото според нас те са подведени от него да му станат помагачи.

Всъщност самата особа Атанасов младши си е такъв!

Който го познава добре знае, че той никога не ходи да прави лично нещо. Хитреца винаги използва някой, който ако нещо се обърка да понесе последствията. Много е слаб, страхлив, слабохарактерен, средно ниво хитрец, но добър манипулатор! И както Ви казахме все гледа някой друг да му свърши работата!

Преди два дни Генадий Атанасов обяви, че ще свика пресконференция на тема – борба срещу фалшивите медии.

Ние можем да го насочим първо към собствените му сайтове – www.topnewsbg.com и www.hotnewsbg.com, които официално се водят на дясната му ръка, лежалия четири пъти в затвор, последните три пъти за разпространение на наркотици (те на КОЙ?) – Румен Широков.

А ако визира нас, ние сме му публикували поне 6-7 разлследвания, пускали сме му сигнали в Прокуратурата, пуснахме му жалба в ОИК, за това че беше 6 месеца в конфликт на интереси докато съвместяваше директор на ДКС и беше общ. съветник и даже сме го призовавали да ни съди, отново след негови закани

и Ви уверяваме, Уважаеми Наши Верни Читатели, че не ни е завеждал дело до сега. Нищо!

Само закани от страхливец!

Защото той знае, че не е прав!

Защото ние пишем всичко с факти и информацията ни е проверена!

И най-вече защото той самия знае, че е “изцапан”! 

Само да Ви кажем, че освен трета част работим по още три отделни разследвания срещу обществената фигура Генадий Атанасов, който е време да си подаде оставката от общинския съвет и да приключи с Политиката.

Така, че ако не го направи ще има много други обяснения в мрежата, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ФИГУРА И ДОКАТО Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ОБЯСНЯВА НА ВАРНЕНЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРАВИ ПРОСТОТИИ И ПРЕСТЪПНИ ДЕЯНИЯ!!!

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК Е ИЗБРАН ОТ НАРОДА ЗА ДА ПАЗИ ИНТЕРЕСИТЕ МУ, А НЕ СВОИТЕ!!!

„Крушата не пада по-далеч от дървото“!

И така да припомним какво се случи до сега?

На 24.09.2020г. г-жа Марийка Кирилова Андреева отива при нотариус Веселин Петров с трима свидетели и се сдобива с констативен протокол за владение по давност на апартамнет 36 кв. м., в жк. Вл. Варненчик бл.18, вх.6 с данъчна оценка от 11 135,10 лв. Вписването става след ден-два.

Т.е. нотариалния акт и` е връчен около 26.09.2020г.

Само след 4 дни, на 30.09.2020г. в същия нотариус – Веселин Петров, Марийка Андреева продава прясно придобития апартамент на родителите на Генадий Атанасов, Христо и Дора Атанасови за сумата много близка до данъчната оценка, а по точно за 11 200.00 лв.

Ние питаме за колко време се издава скица от Кадастъра на Варна? Направихме проверихме – бързата поръчка е за 7 дни!

Но за един общински съветник, пардон за заместник на Председателя, СРОКОВЕТЕ В ТЕЗИ СЛУЖБИ НЕ Е ПРОБЛЕМ! ВСИЧКО Е С ВРЪЗКИ!

Както и да е.

Въпроса е какво се случва след като придобиват имота?

Е как какво – продават го.

И само след по-малко от два месеца – на 27.11.2020г. Христо и Дора Атанасови продават апартамента за сумата от малко над 43 хил.лв.

Според експерти там апартаментите вървят около 35 хил. евро.

Явно разликата от продажната цена до реално платената пазарна цена е дадена отделно, както се прави по принцип в тези сделки, веднъж да се плати по-малка такса в нотариуса и второ разликата остава необлагаема за продавача.

Освен това, ако някой реши да обжалва сделката в съда, то тя ще бъде съборена и реалните пари, срещу които ще се търси обещетение са тези, които са по документи.

Ние ще сигнализираме Прокуратурата за сделката, като предоставим документите и информацията с която разполагаме.

А Генадий Атанасов го чакме да ни съди, но той лично. Не да праща някой все да му свършва работата.

Нали е силен и даже обяви, че ще прави пресконференция и цитираме „спарведливостта ще възтържествува“. И ние сме за това!

Истината е, че всички вече, особено съгражданите му от кв. Вл. Варненчик го знаят що за човек е! И въобще не го харесват!

А той мисли всички за балъци!

Завършваме с един негов пост в профила му в мрежата веднага след рзследването ни след тройното убийство на приятеля му Димитър Големанов.

Е кажете сега – може ли толкова безочлив човек, който няма съвест и не му пука от нищо и от никой, даже и от хората, които даже са гласували за него, мислещ само и единствено за ПАРИ и също толкова стиснат, да продължава да бъде общински съветник…

Ние пък обявяваме Кампания за борба с фалшивите общински съветници и стартираме със събиране на всякаква информация за ПРЕСТЪПНА дейност или НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДЕЙСТВИЯ на общинския съветник Генадий Атанасов!

Може да изпращате сигналите, документи и описания на редакционната ни поща silnavarna@gmail.com, анонимността Ви е гарантирана!

*******************************************

Очаквайте в следващото ни разследване откровени лъжи на Генадий Атанасов (документ) за които обяче той е бил наясно, че носи наказателна отговорност по чл. 313 по НК.

Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си

Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си (част II)

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *