Партньор на Проватон
 Кметът на Аспарухово Ивайло Маринов публикува телефона си за сигнали в дъжда

Кметът на Аспарухово Ивайло Маринов публикува телефона си за сигнали в дъжда

Сподели в

Жителите на квартал “Аспарухово” са особено чувствителни към подобни природни стихии

Кметът на варненският район “Аспарухово” Ивайло Маринов публикува телефона си в социалните мрежи днес, с молба към съкварталците си, да му звънят лично при проблем в дъжда.

“Каткотрайният дъжд и голямото количество дъждовна вода, която се стече от склона на пътя за кв. Галата, наводни за кратко бул. „Първи май“ в квартал “Аспарухово” /до Института по океанология на БАН/”. Това съобщи в профила си във Фейсбук кметът на района Ивайло Маринов.


Той изрази благодарности към гл. инспектор Димитър Янев – Началник на 2-ра РСПБЗН – Аспарухово и частна фирма за бързата намеса за овладяване на ситуацията.”Уважаеми съкварталци, предвид обилните валежи в района, които продължават и в момента, може да сигнализирате за наводнени участъци на дежурния в район “Аспарухово” на тел.: 088 545 5886 и 052 370 023, както и лично на мен 089 998 6663″, призовава кметът, който бе на място при отводняването.

Както знаете жителите на варенснкият район “Аспарухово” са особено чувствителни към подобни природни явления, след потопа през 2014, който бе само 5 дни по-късно от днешната дата.

Черно море

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *