Партньор на Проватон
 “Три диоптъра щастие” – на обновената лятна сцена на Кукления театър

“Три диоптъра щастие” – на обновената лятна сцена на Кукления театър

Сподели в

Лятната сцена във варненския куклен театър е обновена, похвалиха се от културната институция. В малкия летен театър, който се явява ново за Варна сценично пространство, ще се играят всички спектакли за деца и възрастни през юли и август.

Там ще бъдат и премиерните представления на спектакъла за възрастни на режисьора Боян Иванов „Три диоптъра щастие“. Желаещите могат да го гледат на 11 и 12 юли от 21 часа, а от 15 часа на 9 юли е предвидена и пресконференция.

„Три диоптъра щастие“ е едно необичайно представление от скечове, което започва със сватба и бързо въвлича зрителите в лабиринт от ситуации, в които с чувство за хумор добре познатото е огледано от неочакван ъгъл. Хора, а от време на време и кукли, се впускат в хаоса, задвижен от мотива какво ни свързва и обвързва помежду ни, понякога емоционално, понякога само формално. И винаги в търсене на щастието. Нека заедно погледнем отстрани иначе банално изглеждащите отвътре ситуации. И дори не е нужно да си признаваме, ако сме разпознали себе си.

Сценографията и костюмите са дело на Ванина Цандева, хореографията –  на Татяна Соколова, музикалното оформление – на  S. U. S. F. а консултант на куклените сцени е Вера Стойкова.

Участват Галин Гинев, Боян Стоянов, Гергана Господинова, Стоян Стоянов, Веселина Калчева, Красимир Добрев, Евгения Василева, Диана Цолевска, Теодор Христов, Вера Стойкова, Елица Данаилова, Мария Томова, Борис Коев, Иван Шумаров.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *