Партньор на Проватон
 Варна с нов летен бирфест – Let it BEER 2019 ще продължи 4 дни

Варна с нов летен бирфест – Let it BEER 2019 ще продължи 4 дни

Сподели в

Let it BEER! Най-новият бирфест за всички фенове на пивото е тук, за да Ви спаси от тежките летни жеги. Бизнесмени, счетоводители, артисти, рокери, рибари, IT специалисти…

Тя е предпочитана от всякакви хора с най-различни професии и интереси. Нейно величество Бирата – най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света и третата най-популярна напитка изобщо след водата и чая. И в това няма нищо чудно. Кой не би дал всичко за една хладна, запотена чаша с любимото си пиво в горещ летен ден?!

Let it BEER! Това ще бъде мотото на най-бирения летен фест във Варна. Събитието ще бъде съпътствано с много приятни емоции. Музика, тематични биро-игри и всякакви забавления ще съпътстват фестивала.

Ледено студена качествена немска и чешка бира ще очаква всички посетители. А докато се разхлаждате с любимото пиво, ще можете да се насладите на качествена музикална програма – всяка вечер местни рок банди ще правят трибюти на любими световни групи.
А какво е един фестивал без храна! Разнообразие от първокласно барбекю и сладки изкушения за десерт ще бъдат на разположение за гладните гости на Let it BEER!

Организаторите са се погрижили и за малките посетители – те ще могат да се качат на виенското колело и да разгледат отвисоко фестивала, а стрелбата с лък и футболните надпревари са част от забавленията, осигурени за малчуганите. Предвиден е освежаващ кът и за децата – различни видове домашно приготвена лимонада ще утоляват жаждата на малките приключенци. Фестивалът следва тенденцията да не се предлагат никакви консервирани напитки с изкуствени добавки.

Тематичен “колизеум” ще очаква почитателите на състезателните забавления – бирените “гладиатори” сред посетителите ще бъдат предизвикани от водещия Монти да вземат участие в множество надпревари – BeerPong, надпиване с бира, търкаляне на бирен кег и много други, а победителите ще бъдат наградени с различни подаръци.

Фестивалът, подкрепен от кметството на район “Младост”, ще се проведе от 27 юни (четвъртък) до 30 юни (неделя) във Варна, а мястото на събитието е – жк “Младост”, до ледената пързалка (почти толкова ледена, колкото пивото на фестивала).

Работното време ще бъде от 10 до 22 часа и през четирите дни.

Заповядайте! И Let it BEER!
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *