Партньор на Проватон
 Дивият, див Ориент….

Дивият, див Ориент….

Сподели в

Ако смятате, че сме европейска държава и много цивилизовани – две престъпления тези дни – срещу жени. Откачили мъже стрелят, защото са ги оставили или защото са решили, че са им изневерили. Див, див Ориент!

Това е манталитет. И никакви конвенции и закони не могат да го спрат, освен промяна на общественото мислене. В дните на стрес и несигурност, хората се вкопчват панически в семейството или в друг човек. Малко са тези, които са достатъчно силни да са сами или да рискуват да излезят извън обществено одобрената форма. Но да осмисляш живота си с друг човек, означава, че в твоя нещо изобщо не е наред. И вместо да даваш, искаш само да вземаш, за да допълниш това, което ти липсва. Това не са нормални отношения.

А журналистите направо трепят рибата. Това била съпругата му, с която живеел на семейни начала! Туше!

И полицията трябва най-накрая да предприеме някакви мерки. И на сигнали да реагира сериозно и да разследва има ли възможност за подобни битови убийства. Защото после ще е късно….

Само тази година колко жени, че дори деца бяха убити от психопати, които смятат, че ги притежават? Ако си мъж, няма да реагираш като животно, а ще приемеш с достойнство това, че вече не си на първо място в живота на жената. Тя не е собственост. Нито пък мъжа! И всичко това от неправилното възпитание и средата, в която няма нищо сигурно освен семейството. Стресът убива по много и различни начини….

Елена Гунчева

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *