Партньор на Проватон
 Румънец пусна кръв на Кобрата и отнесе здрав пердах в страхотна драма

Румънец пусна кръв на Кобрата и отнесе здрав пердах в страхотна драма

Сподели в

Българинът с победа след нокаут в седмия рунд

Българският боксьор Кубрат Пулев дебютира с победа на американския професионален ринг. В мач от галавечерта в Коста Меса Кобрата нокаутира румънеца Богдан Дину в седмия рунд, въпреки че в четвъртия беше в много тежко положение. Тогава съперникът отвори аркада на българина.

Мачът започна по-добре за Пулев, който имаше предимство на ринга в първите два рунда. Българинът беше по-активният боксьор. Дину обаче обърна ситуацията след това. Румънецът дори отвори аркада над лявото око на Кобрата с хубав десен прав.

Съперникът на българина имаше предимство в третия и четвъртия рунд. След това Кобрата не само изравни играта в мача, но и взе преимущество на ринга в петата и шестата част.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

В седмия рунд Кубрат Пулев прати съперника си в нокдаун, но съдията прецени, че е имало нарушение на правилата от страна на българския боксьор. Заради това беше отнета точка от актива на родния боец. Тук можеше наказанието дори да е по-тежко и Пулев да бъде дисквалифициран, но до това не се стигна.

Още преди края на този рунд Дину отново беше на пода. Този път нокдаунът беше чист и съдията отброи по правилата. Румънецът успя да се изправи и да продължи, но това не това не трая дълго.

Богдан Дину се озова на земята за трети път само 11 секунди преди края на седмия рунд, не успя да продължи и това се оказа финалната точка на мача. Това е 27-а победа за Кубрат Пулев на професионалния ринг и 14-а след нокаут.

НОКАУТЪТ НА БОГДАН ДИНУ В КРАЯ НА СЕДМИЯ РУНД

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *