Партньор на Проватон
 Най-модерният мултифункционален спортен комплекс ще е във “Владиславово”

Най-модерният мултифункционален спортен комплекс ще е във “Владиславово”

Сподели в

Закрита зала, стандартен терен за футбол, два помощни за минифутбол, три терена за тенис на корт..

Спортният комплекс трябва да бъде готов до края на тази календарна година. Това съобщи за Радио Варна кметът на район “Владислав Варненчик”, Николай Костадинов. Проектът на стадиона предвижда да бъдат изградени мултифункционална закрита зала, стандартен терен за футбол, два помощни за минифутбол, три терена за тенис на корт, от които един с тревна настилка, а другите два – с клей. Ще бъде обособена и една част за мини парк със сцена за различни събития, добави Костадинов.

От днес в район “Владислав Варненчик” започват пролетните тържества. Така нареченият пролетен фестивал ще е придружен от много забавления, игри и награди, жива музика, вкусотии и настроение. Сред изненадите са стрелба с лък, уроци по танци, лунапарк, безплатна бира и вкусно барбекю, каза още кметът Николай Костадинов. Той отправи покана към малки и големи да се включат в празничната атмосфера, защото от администрацията са се погрижили да има по много за всеки вкус.

Пролетният фестивал ще се проведе цели четири дни – от днес до 24 март. Официалното откриване е от 18.30ч. в парк “Владиславово”.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *