Партньор на Проватон
 5 неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

5 неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

Сподели в

Мъжете имат репутация на по-коравосърдечни от жените. Често са обвинявани от дамите, че са лишени от чувствителност и способност за състрадание. Това е абсолютна заблуда. Мъжете имат не по-малко крехка чувствителност. Просто я показват по-трудно. Изразяването на емоциите е характерно за дамите. Но ако един мъж направи някое от следните сериозни признания, то почти със сигурност ги мисли наистина.

Кои са нещата, които мъжете казват само ако наистина ги мислят?

„Обичам те“

Много жени ще кажат, че това не е вярно, базирано на техния опит. Според мнозина една от най-често изричаните мъжки лъжи е именно „обичам те“. Важно е обаче да се вслушате в тона, който издава вълнението на мъжа, докато признава любовта си. Само тогава ще сте сигурни, че е истина. Ако го казва сякаш ви казва „здрасти“ е ясно, че не го мисли, камо ли да го чувства. Но когато един мъж изповядва любовта си към една жена, вълнението се усеща. То не може да се изиграе.

Когато ви казва, че иска да се обвърже с вас

Мъжете, които искат да създадат връзка, внимателно избират дамите на сърцето си. Ето защо, ако той ви казва, че иска да сте заедно, да продължите да надграждате отношенията си, да създадете семейство заедно, той наистина го мисли.

Когато ви казва, че иска да се запознаете със семейството му

Семейството е много важно нещо в живота на всеки мъж, на всеки човек изобщо. Запознанството с най-близките хора е вълнуващ момент, важен за бъдещето на връзката. Когато един мъж има сериозни намерения към вас, иска да създадете стабилна връзка, за него е важно да ви представи на семейството си. Това е едно от важните доказателства, че ви обича и държи на вас.

Когато ви казва, че се страхува

Да признаят страховете си за мъжете е едно от най-трудните неща. От малки повечето от тях са възпитавани да бъдат смели, да се държат мъжки, да не плачат. Това социално напрежение потиска мъжете и ги възпира от свободно изразяване на емоциите, най-ужасяваща от които е страхът. Ако вашият мъж, съпруг или партньор ви признае, че се страхува или притеснява от нещо, вярвайте му и знайте, че му е коствало много да го изрече.

Когато споделя планове за бъдещето

Ако един мъж не е сигурен в намеренията си към вас или не иска да се обвързва, последното, за което би искал да говори е общото ви бъдеще. Но ако плановете са в главата му и той ви ги споделя открито, това е добър знак за връзката ви.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *