Партньор на Проватон
 БАРЕКОВ: Джамбазки два пъти излъга избирателите ми! Кога ще върне парите, които незаслужено прибра от Брюксел?!

БАРЕКОВ: Джамбазки два пъти излъга избирателите ми! Кога ще върне парите, които незаслужено прибра от Брюксел?!

Сподели в

Пеперудата, която обикаля тв студиата Ангел Дамбазки, който си говори заучените фрази, но не казва най-важните неща, а баджак журналистите не смеят да го попитат.

 

Евродепутатът Николай Бареков не пропуска този повтарящ се факт и с журналистическия си нюх посочи двата основни въпроса, които псевдожурналистите трябва да зададат на Джамбазки, влетял в европарламента благодарение на паритията на Бареков и неговите избиратели.

 

*Публикуваме без редакторска намеса.

 

“Два са въпросите, които псевдожурналистическите създания трябва да задават към “вечната им Амбър” в студият Ангел Джамбазки:

 

1 въпрос. Кога Джамбазки ще върне парите (близо милион), които незаслужено прибра от Брюксел, след като излъга два пъти избирателите ми. Първият път ги излъга , след като им обеща публично да дарява заплатата си заедно с мен като евродепутат за нуждаещите се български граждани. Вторият път ги измами, че е опонент на ГЕРБ и Бойко Борисов, а веднага след като го изпратиха избирателите ми в Брюксел – Джамбазки стана отново слуга на Борисов и на ГЕРБ?

 

2 въпрос. Кога ще си признае, че е джендър и подкрепя джендърите. Въпросът би звучал така: Вие, господине, хомосексуалист ли сте или бисексуален и защо ви е срам да го заявите публично? Защо оставяте целия Европарламент и вашите коалиционни партньори да шушукат гадости зад гърба ви и да ви се присмиват с нецензурни шеги на маса и по кьошетата? За да не бъда разбран погрешно. Не самият педераслък е срамен, срамно е да го криеш повече от 40 години и да имитираш поведение на “плейбой” от кафаните. Срамно е да лъжеш избирателите си. Опасни са тайните зависимости, които задкулисието използва, за да принуждава политици да предават избирателите си.

 

Като цяло смятам, че цялостното присъствие на Ангел Джамбазки в българската политика и по всички телевизии не е безобидно и нанася огромни морални вреди на нацията, както и възпитава децата ни в лоши навици като проституция, продажничество, нахалство и алчност. Родители уважаеми, като баща на четирима български сина, на мен не ми е безразлично. А на вас? Искате ли един безполов, безподобен, недобре възпитан и комплексиран, пълен със злост и омраза към по-добрите и по-можещите от него, малък човек да бъде някакво подобие на пример за младото българско поколение? Те и на Хитлер първо са се подигравали и сипели шеги и закачки по негов адрес, а накрая всички му ядоха попарата…”

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *