Партньор на Проватон
 Кирил Добрев избухна във Варна. Вторият на “Позитано”20 работи за резултат на макс на евровота и победа за кмет

Кирил Добрев избухна във Варна. Вторият на “Позитано”20 работи за резултат на макс на евровота и победа за кмет

Сподели в

Кирил Добрев, сочен като “дясната ръка” на Корнелия Нинова, реши да се “командирова” във вторник в морската столица, за която отговаря в Изпълнителното бюро.

След знаковото изказване на конгреса, когато избухна, че няма да участва в “тайни сделки и договорки” за евролистата, Кирил Добрев стяга редиците на червените във Варна за предстоящите избори.
Вторият на “Позитано”20 работи за резултат на макс на евровота и победа на кметските избори.
“Командировката” на Втория в БСП е провокирала знакови гербаджии да съберат инфо за визитата на Кирил Добрев в морската столица.
Според гербаджиите Кирил Добрев контролира двата щаба и ще обедини двете кампании – за евроизборите и местния вот.

Играта на БСП на евровота ще е да повторят схемата на президентските избори и да добавят непартиен електорат.

Това ще им е репетицията за местния вот, смятат гербаджийски изборджии.
“Позитано”20 ще натисне във Варна за кмет с независим кандидат от бизнеса и “паритетна” листа за общински съветницип – микс на кандидати от двата клана в БСП-Варна – на Борисляв Гуцанов и Иван Иванов.

Кирил Добрев ще активира мощно лоби с яко финансиране, за да върне позициите на Столетницата в морската столица. Очевидно иска да даде знак за единство на градското и областното ръководство.
Визитата на заместник-председател на БСП е завършила в култово заведение с вечеря на местния червен елит – председателя на Областния съвет на БСП Цонко Цонев, влиятелния депутат Иван Иванов, председател на предизборния щаб, лидера на БСП-Варна Борислав Гуцанов, напористата шефка на БСП-“Владиславово” Деси Калоянова, секретари на БСП-Варна, начело с Цветан Янакиев – класическа среща на двете местни ръководства преди избори.
bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *