Партньор на Проватон
 Варненци искали Синята зона да работи и през уикенда

Варненци искали Синята зона да работи и през уикенда

Сподели в

До дни в местнитя парламент ще бъде внесен проектът за разширяване на зожната за платено паркиране, съобщи днес кмета на Варна , Иван Портних

Той увери, че съвсем скоро за разглеждане в местният парламент ще бъде внесен за разглеждане проектът за втория етап на синята зона. Припомняме ви, че както “Нова Варна” вече писа се предвижда се разширяването да обхване района, заключен между Бизнес хотела, Колхозния пазар, Окръжна болница, кметство „Приморски” и Военноморското училище.

Кметът обаче не се ангажира със срок за въвеждане на втория етап, тъй като не можело да се прогнозира колко време ще отнемат тръжните процедури.

Според кмета на Варна видимо и с просто око е , че синята зона до голяма степен създаде повече ред в централната градска част.

Иван Портних разкри, че са получени и редица подписки на живеещи в обхвата на сега действащата синя зона, които настояват тя да функционира и през почивните дни. Според варненският градоначалник това изглежда логична стъпка, особено през активния летен сезон.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *