Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Сподели в

Новолунието в Скорпион ще ни помогне да постигнем напредък в най-интимните си отношения с партньора. Също така, Юпитер се премества в знака на Стрелец, носейки голяма доза космически късмет за всички зодии. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни могат да очакват страст в първите дни на ноември. Много е вероятно любимият човек да сподели новина, свързана с финанси и да решите да направите някаква инвестиция. От друга страна, Венера все още е ретроградна във вашия партньорски сектор, но ще бъде в прекрасен ъгъл към вашия владетел Марс. Определено няма да ви бъде скучно в спалнята. Ако сте необвързани, възможно е да почувствате привличане към ваш приятел.

Телец

Ново начало във взаимоотношенията с партньора очаква Телците. Готови сте да отворите нова страница и да започнете нещо ново заедно, което да направи връзката ви още по-вълнуваща. Дайте свобода на фантазиите си и не спирайте да се изненадвате.

Близнаци

Ноември ще бъде вълнуващ в любовен аспект за Близнаци, които ще започнат още тази седмица да усещат тези положителни вибрации. Юпитер, планетата на късмета, ще се премести във вашия партньорски сектор за първи път от 12 години. Ако се запознаете с някого и нещата се развиват добре, възможно е това да се окаже вашата сериозна половинка. Положителни вибрации ще усетят и обвързаните представители на зодията, но необвързаните определено ще усетят промяната.

Рак

Новолунието в сряда ще окаже влияние на вашия сектор на романтиката и това определено ще повиши вниманието на противоположния пол към вас, а може би на конкретен човек. Тази личност вероятно е във вашето енергийно поле от известно време, но може би не е показвала емоции към вас. Кой знае, може това да се окаже съдбовна любовна връзка.

 

Лъв

Можете ли да бъдете по-щастливи в любовта, Лъвове? Едва ли! Тази седмица, когато става въпрос за романтика, Юпитер – планетата на късмета и благоденствието, ще се премести във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, имате добри перспективи да срещнете нова любов. За обвързаните Лъвове предстоят също хубави моменти, а за някои новини и за бебе.

Дева

Обвързаните Деви ще могат да преоткрият себе си чрез любимия човек, споделяйки му тайни, които са премълчавали от дълго време. Хубаво е да знаете, че можете да споделяте и своите слаби страни. Що се отнася до необвързаните, то тази седмица няма да ви предложи кой знае какви перспективи за нови запознанства или сериозни връзки. Не забравяйте, че понякога е по-добре да сте сами.

Везни

Венера може да е ретроградна в знака ви, но тази седмица няма да почувствате отрицателната ѝ енергия. Тя ще направи великолепна връзка с Марс, който сега е във вашия романтичен сектор. Това може да означава сексуални преживявания с бивш партньор. От друга страна може да означава промяна към определен човек, за когото първоначално сте си мислили, че не е за вас. Определено ще започнете да мислите за него в друга светлина.

Скорпион

Скорпионите ще усетят новолунието, тъй като сега е в техния знак. Ще се чувствате така, сякаш може да постигнете всичко, но, разбира се, ако направите крачка напред. По отношение на любовта, Скорпионите ще усетят едно облекчение, спокойствие. Ще се чувствате така, сякаш дишате във връзката, успявайки да оправите хаоса в нея.

 

Стрелец

Юпитер, който е вашата управляваща планета, ще се премести във вашия знак и ще усетите нейната положителна енергия. Късметът ще ви следва навсякъде и ще се радвате на повече любов и романтика.

Козирог

Ако напоследък любовният ви живот е бил един хаос, то тази седмица ще си дадете почивка от него. Уран, планетата на внезапната промяна, ще ви помогне да стабилизирате тази област от живота си. Какво означава това? Ако в последните няколко месеца някой е развълнувал сърцето ви, но не е показвал емоции към вас, възможно е да промени тактиката си и да бъдете заедно, но има и вероятност да продължите най-сетне напред в търсене на нова любов.

Водолей

Водолеите трябва да се възползват от енергията на Марс. Това ще им помогне да бъдат по-мотивирани да преследват по-дълбока духовна връзка с любимия човек, да се преоткрият един друг. Дори ако имате различни убеждения, ще почувствате че това е плюс в любовната ви връзка.

Риби

Ако се намирате във връзка и е имало някакво объркване свързано с финанси, то тази седмица бъркотията ще може да се подреди. Може би някои е направил голям разход или лоша инвестиция и не е споделил на другия. Сега не е моментът да се обвинявате, а да продължите напред.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *