Партньор на Проватон
 7 НЕЩА, КОИТО ВЪЗБУЖДАТ МЪЖЕТЕ

7 НЕЩА, КОИТО ВЪЗБУЖДАТ МЪЖЕТЕ

Сподели в

Всяка жена си е задавала поне веднъж въпроса, кои неща възбуждат мъжете най-много. Най-вероятно тя ще си отговори погрешно, защото порнографските филми, телевизията, не винаги дават най-точната информация за това.

Аз все пак ще се опитам да разкрия за вас, кои са наистина те:

Секси дрехи
Сексолозите са сигурни, че повечето мъже се възбуждат от жени в дънки с разкопчан цип, или риза с разкопчано горно копче. Много мъже се възбуждат от момиче в мъжка тениска, или такава , която едва покрива дупето й.

Много мъже смятат, че жените със стилни очила са секси.

Секси бельо
Голяма част от мъжете считат за секси, когато не събуват бельото на партньорката си, а само го отместят настрани. Предпочитанията на мъжете към дамската мода са неясни и въпреки че жените смятат, че прашките са секси в мъжките очи, уви това не е така.
Има спор и за цветът, който се смята за най-секси. По-голямата част от психолозите и мъжете смятат, че розовото, сивото, лилавото и синьото не са възбуждащи цветове.

Стенания по време на секс
Повечето мъже си умират от кеф, когато партньорката им стене, или говори сладострастно с приглушен глас. Само 6% от мъжете смятат, че силните викове и стенания са секси.

Мръсни думи
Много мъже признават, че много се възбуждат от мръсните думи, които жените им казват по време на секс, или преди това, примерно в таксито, докато се прибират.

Ароматите
Мъжете обичат приятната миризма, повечето обаче предпочитат по-леката натурална миризма, отколкото парфюмите. Ароматите на градински чай, сандал и иланг-иланг обещават по-груб секс. Миризмата на портокал, борови иглички и ванилия ще гарантират пълна нежност и топлина в любовната игра. Етеричните масла са най-добрите варианти.

Ядосана жена
Британски специалист установили, че много мъже смятат за секси, когато видят ядосана жена. Това се обяснява с повишаването на адреналина на жените, които дишат учестено и гърдите им се повдигат по-високо, дишането им е учестено, а очите им светкат, когато са ядосани.

Женският външен вид
Жените са сигурни, че мъжете са привлечени от блестящия им външен вид…големи гърди, тънка талия и плътни устни. Според сексолозите, мъжете обръщат внимание на нещо съвсем различно…Излиза, че походката, страстният поглед, както и отношението са водещи при възбудимостта на мъжете.

Без съмнение, голото женско тяло си остава завинаги победител…

HomePage

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *