Партньор на Проватон
 Ето зодиите, които поставят секса пред любовта

Ето зодиите, които поставят секса пред любовта

Сподели в

Когато става въпрос за връзки и секс, всеки зодиакален знак има своите особености и предпочитания. Някои са по-романтични и либидото им се събужда само под грижата на човека, в когото са влюбени. Други пък са истински ненаситници в секса и са склонни да го получават навсякъде и от партньори, с които може да са се запознали току-що. Ето кои са 3-те зодиакални знака, за които сексът е по-важен от любовта:

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята сексуалност. Сексът за тях е повече от физическа нужда и те нямат нищо против да го практикуват с хора, с които нямат емоционална връзка. Скорпионите са доста взискателни в леглото и са склонни дори да скъсат с половинката, ако не ги задоволява, както те очакват. 

Стрелец

Стрелците са известни със своя авантюризъм в спалнята и извън нея. Те трудно се обвързват и са склонни да практикуват секс за една нощ. Винаги са жадни за нови изживявания и приключения и за тях сексът до голяма степен е и забавление, поради което не държат да са влюбени, за да го практикуват.

Телец

Телците също са сред ненаситниците в зодиака. За разлика от други знаци обаче, те не обичат да поемат инициативата в леглото и очакват техният партньор да ги съблазни, пише tialoto.bg. Леко мързеливи, но доста сексуални, те не отказват ласки, когато и от когото и да ги получат.

fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *