Партньор на Проватон
 КАК ЖЕНАТА ВИ МАНИПУЛИРА

КАК ЖЕНАТА ВИ МАНИПУЛИРА

Сподели в

Мъж без жена е човек с хронични болки в китките – няма по-точно обяснение от това. Като всяко друго нещо в природата, ние също разполагаме с изключителен криптонит, превръщаме се в собствени дизайнери на най-страшния си апокалипсис – влюбваме се все в грешните жени. Реалността никога не е толкова розова, колкото сме я виждали във филмите на Дисни и често попадаме в собствения си капан, защото привързването е равносилно на убийство с по-бавни темпове! Ако в последно време се чувствате мизерен, изгубен в ежедневието си и никой не се сеща, че може да пие с Вас, тогава със сигурност сте успели да откриете правилната жена, която смело смуче не само долната глава, но и ресурсите Ви. Представяме Ви най-ефектните начини за манипулация и контрол, които се използват от жените, докато Вие мислете, че сте „Мъжът“ във връзката.

Разпознаете ли нещо от долните редове, имаме много лоши новини за Вас!

1. Кокетничеството

Всичко започва с една по-лека форма на близост. Тя обикновено е нещо като разузнавателна мисия за добиване на максимална представа. Нито една жена не би скочила в леглото с Вас, преди да бъде сигурна, че ще извлече максималните облаги от въпросното дело. Не всички жени се усмихват, навират смело във вас, жестикулират с ръце, крака и очи, както и употребяват прекрасния тих съскащ тон на плюещата кобра. От Вас зависи дали ще обърнете внимание на всички копринени атаки, но запомнете, че най-малкото внимание от Ваша страна ще й даде зелена светлина за допълнителни атаки и действия. Докато споделяте всичко, тази жена ще търси възможност за пробив в системата – представете си нещо като Терминатор, който няма какво да губи.

2. Обсебването

След като разузнаването е минало успешно, следва проектирането на точната стратегия. Един мъж се печели най-лесно, когато успешно бъде заблуден, че с въпросната може да има много повече от малки разговори на най-различни теми. Наистина ли мислите, че всяка жена се интересува от футбол и храни огромна любов към автомобилния спорт? Всичко е една предварителна подготовка и когато малките клюки и интереси не могат да бъдат открити, тя ще използва най-съкровените Ви тайни, за да копира личната Ви трагедия или преживяването на жестока операция. Целта на цялата акробатика е да успеете да я почувствате по-близка. Разбира се, че всичко е преувеличено сто пъти, за да може портрета на многострадалната Геновева да бъде завършен. Лошото е, че познаваме такива хора и благодарение на тяхната глупост се раждат всички проблеми!

3. Любовта е най-жестокото оръжие

Знаете ли защо Клеопатра е била толкова успешна? Освен вагината и устата си, тя е използвала и правото си на свободно слово, за да разчиства пътя си и бързо да неутрализира онези, които са се опълчили срещу нея. Това в никакъв случай не прави манипулаторката толкова красива, колкото си мислите – често може да е пристрастена дунда с любов към сладкото, която няма какво да губи. Ако Вашите приятели спрат да Ви се обаждат и все по-малко хора се сещат за съществуването Ви, помислете с колко от същите комуникира и „Вашата голяма любов“. Ако отговорът е нула, тогава вече разбирате какъв точно е проблемът Ви. Защо мислите, че някои секретарки карат лъскави возила, взимат два пъти повече пари и по цял ден се опитват да се самоубият с цигари и кафета? Същите с радост ще дадат всичко физическо, за да спечелят доверието Ви, както и властта Ви.

4. В ролята на жертвата

Познавате ли беззащитни, слаби и онеправдани жени? И ние не сме виждали! Жената най-често може да се оприличи като котка – тя ще мърка, когато я галите, ще Ви дере мебелите и ще си отмъщава всеки път, когато я накажете за грешката й! Тази порода ВИНАГИ има нужда от Вас и НИКОГА не може да се справи без помощта Ви. Рядко би натоварила и слабия си интелект за усъвършенстване, но ще се реваншира като Ви качва на пиедестал. Ако мъжете са добри в правенето на комплименти, жените са горди носители на Оскар в тази дисциплина. Ораторските им възможности биха превърнали и най-обикновения задръстен мухлю в Супермен и ще се забавляват искрено, гледайки как се опитва да полети от последния етаж на панелката.

5. Рев

Подло, долно и понякога смешно, но винаги е действало като EMP удар срещу разума в един човек. Ревът побеждава там, където мрънкането и заплахите не могат да пробият. Никога не трябва да вярвате на спящото куче и плачещата жена. Сълзите неутрализират всеки скандал, карат Ви да се почувствате гузно и да се замислите какво точно искате от тази жена? Не е толкова фатално, че е блъснала колата. Благодарение на тази социална практика, Вие продължавате да стоите оплетен в манипулиращата мрежа и да вярвате, че тя би умряла без Вас.

6. Заключение

М-да, може да говорим пълни глупости, но преди да започнете да пишете коментари, отговорете си на следните въпроси:

1. Каква е разликата във възрастта между двамата? При повече от пет години можете да се замислите!

2. Ако не броим половите контакти с далеч по-младата Ви партньорка, колко пъти сте правили скъпите подаръци, почивките по курорти и сте влизали в ролята на ангел-хранител?

3. Още ли вярвате, че тя ще Ви обича и когато сте разорен?

И нека кажем, че с това достигаме прекрасния баланс в живота. Когато един мъж спи с много жени, той е герой! Не можем да кажем същото за жената! Ако една жена успее да Ви вземе и бъбреците, докато ви е залъгвала, че сте я обичали, тогава Вие сте балък и пълен мухльо, но тя ще е герой и духовна наследничка на Жана д’Арк! 

The MAINLINE

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *