Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Любовен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Сподели в

През втората седмица на октомври ще е важно да намерим баланса във връзката. От друга страна, дълбоко привличане към някого може да се окаже разочароващо или дори катастрофално. Бъдете внимателни при свързването с бивши половинки. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

За обвързаните представители на зодията това ще бъде ново начало. Изглежда че сте готови да поемете ново ниво на отговорност в живота си заедно, но то няма да дойде и без стрес. Независимо дали става въпрос за дете, за съвместна работа или за закупуване на дом, щастливото събитие може да ви изнерви малко. Не забравяйте, че сте отбор.

Телец

Тези от вас, които се намират във връзка, ще подобрят значително комуникацията с партньора си. Няма да се притеснявате да засегнете теми, в които да покажете своята уязвимост и това е хубаво. Ако има нещо, което ви е тормозело в миналото, сега е момента да се освободите от него. Няма да е лесно, но добрата новина е, че и двамата сте готови да разговаряте.

Близнаци

Определено има нови възможности за любов за тези Близнаци, които са необвързани. Всичко това се случва благодарение на новолунието, което попада във вашия сектор на романтиката. Но тук е замесен и Плутон. Това означава, че ако се случи да създадете нова любовна връзка, това може и да е малко трудно. Може да се окаже, че сте твърде обсебени от някого. Не бързайте! За обвързаните представители на зодията може да има новина за очаквано бебе. Честито!

Рак

Миналата седмица Венера зае ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Това означава, че бивши партньори може да напомнят за себе си, искайки втори шанс или помирение. Има голяма вероятност той или тя да събудят във вас любовни пламъци и вие да си спомните за хубавите ви моменти. Дали ще се решите на втори опит?

Лъв

През тази седмица разговорите с половинката ще са от изключително значение. Те може да са свързани с финансови въпроси, нещо свързано с дома, общ бизнес или спор за семейна ситуация. Каквото и да е – не го оставяйте неразрешено.

Дева

В петък Меркурий ще бъде в прекрасен ъгъл към планетата на стабилността Сатурн, който сега е във вашия романтичен сектор. Очаквайте подобряване на комуникацията с любимия човек. Ако скоро сте се запознали с интересна личност, може да започнете да правите планове за нещо повече. Имате ли бъдеще заедно? Дали и двамата споделяте едни и същи ценности и планове? За щастие може да се окаже, че гледате в една и съща посока.

Везни

Ново, ярко начало за вас, Везни! Периодът е подходящ за поставяне на по-големи цели за следващата година. Когато става въпрос за любов и партньорство, това е особено важно. Може да започнете нова фаза в съществуващи взаимоотношения, а ако сте необвързани да се отворят нови възможности пред вас. Но много е важно да не позволявате на членове на семейството да се намесват във взаимоотношенията ви.

Скорпион

Интересна любовна седмица предстои за Скорпионите. Ако планирате някаква изненада за половинката си, определено ще впечатлите. Тъй като всяка изненада трябва да бъде скрита до появата си, любимият човек може да ви заподозре в грешни неща. Хубавото е, че щом разбере защо е била тази тайнственост, вие ще сте героят/героинята на седмицата.

Стрелец

Вашите приятели ще изиграят голяма роля по отношение на любовта. Ако сте необвързани, прекарвайте повече време в приятна компания, тъй като това може да увеличи шансовете ви за нова любов. Тези от вас, които се намират във връзка, също има шанс да се забавляват заедно с приятели и да си подарят хубави емоции.

Козирог

Ако има нещо в любовния ви живот, с което не знаете как да се справите, има голяма вероятност да се посъветвате с ваши приятели. Може би те по-ясно ще успеят да видят ситуацията. Дали това, което ще чуете ще ви хареса? Вероятно не, но все пак ги изслушайте.

Водолей

Сексуалната ви енергия е доста висока и това е прекрасно. Възможно е да използвате тази енергия в работата и то без да се усетите, че го правите. Друга възможност е да се почувствате силно привлечени към ваш шеф или от друга авторитетна фигура във фирмата. Не е желателно да се поддавате на тези усещания.

Риби

За вас, Риби, това може да е седмица, в която да се отдадете на неангажиращи сексуални приключения. Избягвайте подобни ситуации. В случай, че сте обвързани, може да осъзнаете, че половинката ви не се държи по начин, по който ви харесва. Ако премълчите това, проблемите ще се задълбочат.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *