Единственото по рода си сладко изкушение ГАЛЕРИЯ
Хюнгюн Чой е създателят на сладкарското ателие Soo Cake, базирано в Сеул, Южна Корея.
Чой започва творчеството си като хоби, през 2012г., което развива в частен бизнес, който върви с невероятен успех. И как няма, тя създава същински шедьоври. Интересното е, че тя не продава тортите си, но непрекъснато провежда семинари и обучения по света, за това как да се създаде подобно сладкарско изкуство.
Сладкарката успява да скулптурира дори и най-сложните и буйни цветя и ги прави да изглеждат изключително реалистично. Тя произвежда едни от най-елегантните дизайни, които вероятно някога сте срещали.
Чой разказва за това как може да постигне всички тези форми, без да използва фондандт или подпори. Всичко се прави само и единствено с маслен крем.
Трудно е да се опише красотата, която създава Чой, затова предлагам да разгледате и да се уверите сами, колко реалистично е сладкото й творчество.
Ка́трин Арейби