Партньор на Проватон
 Кметът на Варна призова за най-тежкото наказание за убиеца на Мартин

Кметът на Варна призова за най-тежкото наказание за убиеца на Мартин

Сподели в

Иван Портних платил погребението на загиналият на балетист Мартин Чикалов, научавайки за затрудненията на майка му да поеме разходите по изпращането в последния му път.

Кметът на Варна Иван Портних призова за прилагане на най-тежкото наказание за шофьора на БМВ- то, причинил в неделя вечерта смъртта на балетиста от Държавната опера във Варна ,Мартин Чикалов.

Това каза той в специално интервю за “Нова Варна” преди минути. По думите му трябва спешно да бъде изострено общественото внимание върху подобни събития и виновниците за тях да поемат изцяло отговорността си. Изцяло подкрепям протеста на гражданите и НПО-тата, които се организираха в социалните мрежи в протестен поход в памет на загиналият Мартин. Довечера в 18 часа те се събират пред Общината на импровизирано шествие.

Просто сме длъжни  да бъдем безкомпромисни, категоричен бе Портних. Той потвърди информацията, че е дарил в лично качество парите за погребението на загиналият Мартин Чикалов, научавайки за затрудненията на майка му от социалните мрежи. Заедно с него пари са дарили още и няколко членове на местният парламент.

Погребението на Мартин беше днес от 12 часа. Десетки негови колеги и прятели се събраха да го изпратят в последният му път.

Редакцията на “Силна Варна” изказва искрени съболезнования на близките му за загубата!

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *