Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Любовен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Сподели в

Очакват ни промени в любовта.

Марс вече не е в ретроградна позиция, а това не е никак малко, особено когато става въпрос за любов и секс. Очакват ни вълнения, равносметки, раздели, надграждане на взаимоотношенията. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна ще бъде седмицата за представителите на зодия Овен, благодарение на тяхната управляваща планета Марс. Тя ще се премести във вашия сектор на приятелствата. Ако сте необвързани, ще имате възможността да създадете нови и интересни контакти. Бъдете отворени към нови възможности. Обвързаните Овни ще имат някаква промяна във финансите, но също така ще преразгледат по някакъв начин и връзката си.

Телец

Тази седмица очаквайте някакъв завой в любовния ви живот. Уран, планетата на внезапната промяна, все още се движи през знака ви и ви води по пътеки, за които никога не сте знаели, че съществуват. Всичко се променя с бързи темпове, включително и любовта. Може би има нови възможности, но за някои от вас единственият начин да стигнете дотам е да се измъкнете от съществуващите отношения, ако са застояли. Венера ще се противопостави на Уран и нещо ще се промени.

Близнаци

Близнаците ги очаква романтика на работното място и със сигурност ще искат да не афишират взаимоотношенията си по ред причини. Така или иначе тази седмица няма да скучаете. Ако не успеете да запазите в тайна взаимоотношенията си, това може да доведе до нестабилност, но ще е само временно явление.

Рак

Определени събития ще се случат на представителите на тази зодия. Въпреки че сте традиционалисти, особено в любовта, тази седмица ще бъдете изкушени. Това може да е неприлично предложение, което дори може да бъде отправено към вас на парти. Ако сте необвързани, може да се почувствате привлечени от някого, който да ви напомня за „50 нюанса сиво“. Вярвате или не, всичко е възможно!

Лъв

Ако в последно време сте били уморени, отегчени от минали събития в любовния ви живот, то сега нещата ще започнат да се променят. Ще спрете да се преструвате, че всичко е наред. Добрата новина е, че ще може да комуникирате по-добре с половинката. Необвързаните Лъвове да се оглеждат за нови възможности.

Дева

Ще бъде една добра седмица за вас и половинката ви. Въпреки това ще искате по-бързо да определите на какъв етап е връзката ви. Може би партньорът ви е някак объркан и затова имате нужда да си изясните някои неща. Виждате всички невероятни качества на този човек, в същото време обаче се чудите дали точно това искате.

Везни

Седмицата ще бъде вълнуваща за Везните, особено по отношение на интимните преживявания. Марс, планетата на страстта и либидото, ще се премести във вашия 5-и дом на удоволствието и романтиката. В резултат на това, ще дадете предимство на забавлението, любовта, запознанствата и може би дори създаването на бебе. Ако сте имали някакви пречки в сексуален план, то сега ще имате усещането, че може да преодолеете тези препятствия.

Скорпион

Уран се движи през сектора на партньорството ви от 15 май, разтърсвайки взаимоотношенията между вас и вашия партньор. Това не означава непременно нещо лошо, а може да означава, че се преоткривате, че връзката ви става по-интересна.

От друга страна, ако напоследък любовният климат е неспокоен, това може да доведе до някаква пауза във вашата връзка. Тази седмица Венера, която е във вашия знак, ще се противопостави на Уран. Това ще стимулира нещо голямо в любовния ви живот, което ще ви събуди. За добро или лошо.

Стрелец

Някои ситуации в любовта могат да повлияят на вашето емоционално или физическо здраве, така че не забравяйте да си почивате повече. Възможно е да има проблем, който ще трябва да разрешите с партньора си. Запазете добрия тон, всичко е поправимо.

Козирог

Вашият любовен живот може да ви накара да се чувствате малко нестабилни тази седмица. Има вероятност да изникне внезапна възможност за нова любов. Това ще ви развълнува, но може и да се окажете напълно разочаровани от развитието на събитията.

Този човек може да ви отведе до нови висоти, но той или тя може и да не се задържи дълго в живота ви, а това няма да ви се хареса. Бъдете реалисти, за да не се разочаровате прекалено много.

Водолей

Марс беше в ретроградна позиция, което може да ви е накарало да се чувствате не по начина, по който бихте искали, да сте били сексуално разочаровани. Сега започва желаната промяна. Марс ще влезе в знака на Водолей, но ще се движи по правилния начин. Това ще ви върне в играта!

Риби

Разговорите с партньора ще се движат в посока, която не ви удовлетворява. Въпреки че може да сте тази страна, която инициира това, внимавайте с думите, за да не съжалявате на по-късен етап. Последиците може да са драстични.

az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *