Партньор на Проватон
 Откриха нов офис на международна аутсорсинг компания

Откриха нов офис на международна аутсорсинг компания

Сподели в

Нов офис на международната компания „Fantastic Services Bulgaria“ бе открит днес във Варна от кмета Иван Портних и Рун Совандал, съсобственик на дружеството, специализирано в предлагане на онлайн услуги за дома и офиса. Днес компанията има 7 офиса на 3 континента с над 15 000 клиенти месечно. Централата на международната фирма е във Варна и в нея работят над 500 служители.

„Благодаря на собствениците, че избраха нашия град за развитие на този иновативен бизнес, и на всички Вас – млади, образовани, будни млади хора, които сте предпочели Варна пред терминал 2 на летището. Имате пълната ми подкрепа“, заяви кметът Иван Портних пред екипа на компанията. Той допълни, че приветства избора на локация за централен офис на фирмата. „На район „Младост“ му отива да бъде място, което привлича млади хора, още повече, че е географски център на Варна“, каза още кметът. Той поздрави ръководството за социалната политика, която развива, както и за активната работа с варненските университети – за осигуряването на възможности за кариерно развитие чрез различни стажантски програми.

„Благодаря на хората, които ни помогнаха да постигнем този успех, изграждайки компанията до нивото, на което е днес. Имаме достъп до добре образовани и талантливи млади хора. Изключително съм горд от това, което Варна ни дава като град, в който през последните години се вижда огромна положителна промяна“, заяви Рун Совандал. Той допълни, че в дългосрочен план целта на компанията е разширяване на бизнеса и откриване на повече работни места във Варна.

източник: live.varna.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *