Партньор на Проватон
 Никога не говори с приятелка за тези неща

Никога не говори с приятелка за тези неща

Сподели в

Задушевните разговори с близка приятелка са вечната класика в женската дружба.

И несъмнено са чудесен начин за релаксиране. Но за какво можете да си говорите с часове? Добре би било да е за прочетени книги или за изгледани филми – и къде по-зле, ако е за клюки за други хора. Разбира се, поне един час ще говорите и за себе си. И тук вече ви съветваме да намалите малко темпото.

Колкото и близки да сте с ваша приятелка, има редица забранени теми, които е по-добре да отбягвате, за да не чуете после своята история, преразказана в чужда компания.

Успехи в кариерата

Ако с приятелката ви работите в един екип, сериозно се замислете, преди да ѝ разкажете, че шефът ви е предложил повишение. Още повече ако дамата е крайно амбициозна. Може да получите абсолютно непредсказуеми реакции – включително и това тя да отиде на крака при шефа и да предложи кандидатурата си за обещаната ви позиция.

Пари

Всички имаме различни финансови възможности. Позволявайте си да говорите за доходите си, само ако интуицията ви подсказва, че сте на едно ниво с приятелката си в това отношение. В противен случай можете да очаквате завист или съжаление.

Отношенията ви с партньора

Дребни караници и битови конфликти се случват във всяка една двойка. Най-важното е да не ги раздувате до огромни размери с точен преразказ „А аз му казах… А той каза…“, с обсъждане на поведението на партньора ви и неприятни забележки в негов адрес. Ами ако приятелката ви има нужда от точно такъв мъж и тя отдавна го харесва? Вие буквално й давате инструкция за употреба.

Интимния живот

Това, което се случва в спалнята ви, трябва да е известно само на двамата участници в акта. Колкото и да ви се иска да се похвалите с новите разучени пози, с красивото си бельо или сексигрите си – не го правете. Първо – не се знае как ще реагира приятелката ви, ако е възпитана по-пуритански. Второ – това не е само ваша тайна, но и на партньора ви. Той едва ли иска да си има нечий „информатор“ в леглото – особено ако за един от двамата партньори актът е бил изневяра.

Сигурни сме, че ще намерите общи теми за разговор с приятелките си, от които всички да останат доволни и да нямате поводи за притеснение. Просто си припомняйте от време на време поговорката, че говоренето е сребро, а мълчанието – злато.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *