Партньор на Проватон
 До утре записват в школите на Общински детски комплекс – Варна

До утре записват в школите на Общински детски комплекс – Варна

Сподели в

Крайният срок за подаване на заявления за прием за учебната 2018/2019 година в школите на Общинския детски комплекс във Варна е 31-ви август, припомня Мoreto.net. Приемът се осъществява чрез електронната система odk.is-vn.bg.  За децата, които са чужди граждани има възможност родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК на ул. „Петко Каравелов” №3А.

Общинският детски комплекс е най-големият в страната и предлага обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията “Наука”, “Изкуство”, “Спорт”. Нови са школите „Огнеборец“ и кино школа „Братя Люмиер“.

Всяко дете има право да посещава две инициативи. В сайта  на ОДК, родителите могат да се запознаят с дейността на школите, възрастта и условията за прием на деца. Обявите за кастинги и прослушвания ще са ясни в началото на следващия медец. След 20 септември ще бъдат публикувани списъците на приетите деца и ученици с  входящ  номер и инициали. Повече информация може да бъде открита на интернет адреса на комплекса.

източник: moreto.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *