Партньор на Проватон
 5 бързи съвета да поправиш деня си

5 бързи съвета да поправиш деня си

Сподели в

Последната неделя на август е. Последният почивен ден от август. Ако не сте в настроение, бързо трябва да промените нещата, защото лятото си отива и не си заслужава да пропуснете тази последна неделя в ядове и недоволство.
Да, всеки си има дните, в които има чувството, че вселената се е обърнала срещу него. Като, че ли всичко върви наопаки и късметатъ напълно ви е зарязал. Има начини да промените нещата! И днес, и утре… и всеки следващ ден, който се опитва да ви се “противопостави”.

1. Късметът се променя, т.е. ако днес смятате, че имате лош късмет, затаете дъх. Скоро нещата ще се наредят.
2. Не се ядосвайте на себе си. Много неприятни неща се случват и не всички са задължително по ваша вина. Бъдете мили и нежни със себе си, докато чакате късметът да се върне във вашият отбор.
3. Поглезете се. Понякога имаме нужда просто от мъничка доза положителна емоция. Помислете, кое би ви накарало да се чувствате по-добре и го направете. Хапва ви се нещо, което не сте яли скоро – зарадвайте се. Искате масаж – зарадвайте се.
4. Свършете нещо полезно. Чувството на пълноценност повишава настроението. Бъдете продуктивни, без значение колко голямо нещо ще свършите.
5. Осъзнайте, че стресовите ситуации са временни, еднократни събития или случайни инциденти с лош късмет. Всичко ще мине и замине, и ще забравиш! Защо да си го слагате на сърце?

 Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *