Партньор на Проватон
 Остават броени дни до церемонията за избора на Мис Варна 2018

Остават броени дни до церемонията за избора на Мис Варна 2018

Сподели в

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.
В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.


Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на титлата Мис Варна 2016.

Мис Варна ще се осъществи с генералното партньорство на PRO DERMA Intl., както и с подкрепата на МОЛ ВАРНА ЕАД, БУЛАВТО, Christian of Roma, Corset, Мухтаров Клима, Хидрострой, Адвокатска кантора Бързанов и Община Варна.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки – Весела Василева – Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.
Гостите на събитието ще станат свидетели и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, представено от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за прическите на всички участнички в конкурса. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова – Mascara.

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен титлата МИС ВАРНА 2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018. Гласуването за нея стартира на 16.08 на сайта –  www.missvarna.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *