Партньор на Проватон
 Михаил Билалов ще редува „Стани богат“ с ролята на гол мъж в комедията „Двама съвсем голи мъже“

Михаил Билалов ще редува „Стани богат“ с ролята на гол мъж в комедията „Двама съвсем голи мъже“

Сподели в

„ДВАМА СЪВСЕМ ГОЛИ МЪЖЕ“ – Комедия от Себастиен Тиери
Режисьор: Николай Урумов, Продуцент: ДТ „Сава Огнянов“ гр. Русе
С участието на: Михаил Билалов, Йовко Кънев, Петя Венелинова и Кристияна Ценкова

Варна, 26 септември, 19.00 часа, Фестивален и конгресен център, зала 1. До края на август билетите ще бъдат с лятна промо цена от 15.00 лв. или билет за двама от редовните цени. Могат да бъдат закупени от билетните каси на театър „Българан“ и ФКЦ.

Себастиан Тиери има способността да създава едни абсурдни сюжети. В суперкомедията „Двама съвсем голи мъже“ става дума за това, че двама мъже се събуждат голи в леглото, не съвсем, разбира се. И три сутрини подред те не могат да си обяснят защо, откъдето се развиват всички ситуации в пиесата. 100% гарантирано, че представлението ще е забавно, адски смешно и ще има дълъг живот.

Популярният актьор Михаил Билалов ще редува студиото на „Стани богат“ с театралната сцена заради ново предизвикателство. Водещият на телевизионната игра влиза в главната роля на гол мъж в страхотна френска комедия, която се прави за първи път у нас и е преведена от самия него.

Представлението се казва „Двама съвсем голи мъже“ и негов режисьор ще бъде друг известен актьор – Николай Урумов. Двамата с Михаил Билалов се познават отлично, тъй като играят заедно в различни спектакли на Сатиричния театър.

„Автор на комедията е Себастиан Тиери, а преводът й на български е направен от самия Михаил Билалов. Той има много плътни връзки в Париж, където живее част от семейството му, и по този повод превежда френски текстове.

Варненската премиера на „Двама чисто голи мъже“ е на 26 септември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Заедно с Михаил Билалов ще участват и трима актьори от Русенския драматичен театър – Кристиана Ценкова, Петя Венелинова и Йовко Кънев. Представлението не се препоръчва за лица до 16 г.

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *