Партньор на Проватон
 Сърцето и душата на разврата – Бангла Роуд

Сърцето и душата на разврата – Бангла Роуд

Сподели в

Със залеза на слънцето, животът на Бангла се развихря – буквално! Бангла Роуд е прословутата улица на Патонг, която може да се нарече сърцето на нощния живот в Пукет. Улицата, на която има за всеки, от всичко… по-многоооо! Музика на живо, дискотеки, бирени барове и разбира се – Стрийптиз клубове. Буквално на всяка крачка има усмихнати момичета (а и момчета – ladyboys), които чаровно придърпват мъжете и предлагат различни услуги…

Image result for bangla roadImage result for bangla roadАко харесвате спокойните семейни почивки, на тихи и чисти местенца – сменете дестинацията! Бангла е улицата на забавленито, танците, алкохола, наркотиците и разврата… ама мнооооого разврат!

Image result for bangla road

Related imageДухът на Бангла няма как да се опише с думи. Това е съвсем различен свят, който за да разберете, трябва да видите със сосбтвените си очи.

Image result for bangla roadImage result for bangla roadЗа мъжете, това е мястото, където всичките им развратни мечти, могат да се превърнат в реалност. Това е центъра на секс индустрията в Пукет и там липсват всякакви скруполи и правила!

Image result for bangla roadИскаш да “запалиш мотора”, искаш адреналин, искаш косата ти да се изправи от кеф, каквото и да поискаш, само го назови и като джина от лампата, мигом пред теб ще изкочи дребничък тайландец, който ще те насочи по пътя на осъществяването на желанието ти (най-често това са задните улички)! Това е Бангла!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *