Партньор на Проватон
 8 неща, които никога да не правите в леглото

8 неща, които никога да не правите в леглото

Сподели в

Независимо дали сте с нов партньор или имате дългогодишна връзка, интимността е необходима съпътстваща част от всяка връзка. Сексът укрепва отношенията и им дава плътност. Дори да имате най-невероятната духовна връзка помежду си, без вълнуващи интимни преживявания в леглото, нещата няма да провървят.

Някои хора допускат грешки в леглото, които пречат не само на сексуалния им живот, но и на близостта във връзката, психологическата свързаност между партньорите.

Ето какво не трябва да правите в леглото, за да имате щастлива емоционална връзка:

Не бъдете прекалено самоуверени, че правите всичко както трябва

Хубаво е да сте инициативни. Добре е да се стараете да дадете всичко от себе си, за да накарате партньора си да изпита върховна наслада. Лошо е обаче, ако прекалената самоувереност ви пречи да разберете от какво точно има нужда той. Затова говорете, питайте за фантазиите му, разберете какво точно харесва.

Не правете леглото негативно място

Ако едно от любимите ви занимания е да разисквате проблемите си и да се карате с партньора си в леглото, то ще започне да добива негативни измерения. Леглото е мястото, където трябва да се случва любовната магия, а не любовната мъка.

Не се срамувайте да споделяте любовните си фантазии 

Както вие би трябвало да се интересувате от желанията на партньора си, така и той трябва да задоволява вашите. Затова никога не премълчавайте фантазиите си. Споделяйте ги и бъдете открити. Само така ще получите наистина онова, което искате.

Не се преструвайте

Симулирането на сексуална наслада не прави добра услуга нито на вас, нито на партньора ви. Обикновено жените се преструват, за да не наранят половинката си, но това ще се повтаря всеки път, докато не споделите истината. Само ако общувате искрено помежду си и се насочвате в любовната игра, ще получите истинско удоволствие.

Не се чувствайте длъжни да правите секс по няколко пъти, ако не искате 

Много хора изпитват социален натиск заради всеобщото схващане, че щастливите двойки правят секс по няколко пъти в седмицата. Ако вие имате нужда само от веднъж, в това няма нищо лошо. Не пресирайте себе си или партньора си, само защото някой е казал нещо.

Не се фокусирайте само върху оргазма 

Една от често допусканите грешки в леглото е мисленето за завършека, кулминацията на сексуалното преживяване – оргазмът. Много хора се съсредоточават само в него, сякаш съществува само той. Ако опитате да се отпуснете и да преживеете цялата палитра от емоции и усещания, които любовната игра дава, ще откриете много повече наслада, отколкото сте очаквали.

Не бъдете критик

Рязката критика към партньора в леглото потиска чувствата, понижава самочувствието и убива инициативността. Ако искате да се радвате на добър интимен живот, критикувайте, но с мярка и задължително не в леглото, а извън него в подходящ момент.

Не споменавайте бившия или бившата 

Ако искате да убиете либидото на партньора си и със сигурност да потушите вашите огнени страсти, говорете за минали връзки в леглото. Сериозно, това е най-бързият начин да превърнете спалнята си в най-отблъскващото място.

Разпитвате него за бившата му? Грешка. Сравнявате настоящия си партньор с бившия? Още по-голяма грешка. Сексуалните вкусове на хората са различни. Оставете тези коментари за себе си и не ги споделяйте с партньора си. Не и в леглото.

източник: аz-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *