Партньор на Проватон
 Онези малки гаранции, които предпазват от изневяра

Онези малки гаранции, които предпазват от изневяра

Сподели в

Моногамията все по-често получава свирепи удари от обществото, чийто идеали могат да счупят всяка традиция, да победят нормите, да преборят божественото и практически да накарат Ницше да се гордее с тях цял живот. И докато колежките се стараят да покажат колко неверни можем да бъдем, ние настояваме за ответен удар към всички дами, които така и не разбраха какво точно е необходимо, за да запазят мъжа до себе си. Запазването на партньора не е свързано с обладаването на спалнята, усъвършенстването на мамината мусака и гълтането – това са само положителните черти, които една жена трябва да притежава. Дяволът се крие в детайлите, мъжът е семпло същество, следователно е повече от ясно, че малките неща ще бъдат най-много оценявани.
Не сме сигурни дали тройката минава за нещо малко, ако избраната ще е някой сексуален миньон, ама това е друга история. Дами, представяме някои от най-елементарните стратегии, които ще ни накарат да бъдем по-верни от свидетел не Йехова пред военна комисия!

Бъдете причината да се приберем по-рано у дома

Винаги сме знаели, че жените са като котките – имат много остри нокти, но предпочитат да мъркат и често си просят галенето. Повярвайте ни, няма по-приятен момент от края на деня, когато можем да се приберем и освен някоя друга добра дума, някое красиво създание да се сгуши и просто да лежи – препоръчително със затворена уста. Позволете ни да бъдем човешката подложка, на която да стоите през по голямата част от времето. Прекарали сме 9 месеца в най-добрата поза за гушкане и навиците не са се променили и до днес – бъдете нашата плюшена мечка с цици и ще се изненадате колко грижовни можем да бъдем.

Говорете открито

Имахме кристална топка, ала Haarp и новата мобилна мрежа влияят негативно на третото око с дебела вежда, следователно е трудно да знаем какво мислите. Всеки мъж предпочита горчивата истина пред абсурдните истории. Минахме детските години, когато предпочитахме хлъзгавите истории за еднорозите, които са отмъкнали подаръците за рождения ден. Демократичната система е позволила да отворите уста и да говорите или да я затворите и да не се мусите, когато не сме познали – средно положение няма!

Връщайте комплиментите

Един мъж спира да купува цветя, когато разбере, че те минават за даденост. Същият отказва да бъде част от връзката, когато осъзнае, че има статута на гардероб в спалнята. Куртоазията ще бъде единствен мотиватор да се сеща за тривиалните празници и да ви води на ресторант на 14 февруари, 8 март, рождения ви ден, именния ви ден и деня на Мелмак, ако го празнувате. Оценявайте милите жестове, за да имаме мотивацията да ги повтаряме, в противен случай ще разберете, че колата може да се сдобие с нови джанти, турбо, чип и достатъчно гориво, за да отидем при някоя друга, която би умирала и за една усмивка – високото качество позволява да избираме. Никой не е умрял от благодаря, ако не броим хората, които са спали с Лиса Ан.

Нежност

М-да, често искаме да ви яздим като малко пони през прерията, ала това не може да продължава вечно – вибраторът е създаден с тази цел. Използвайте малките си ръчички, за да галите, да драскате нежно по гърба и да стискате тогава, когато вярата ви във висшите сили е най-силна. Човешкият контакт е изключителна ваша черта и изобщо не трябва да ни лишавате. Оценяваме онези моменти, когато ходим като Робокоп, а вие влизате в ролята на тайландски чакръкчия и здраво започвате пренастройката. М-да, можем да ходим на масажи, ала домашният уют е нещо, което няма да бъде открито в нито един салон.

Трофеят

Всеки мъж е имал приятелка, която му е казвала „Защо не можеш да бъдеш като Пешо?“ или „Мъжът на Ванчето направил“. В женския терариум винаги може да бъде открит поне един влюбен амиго, който е готов да се влачи по корем, за едната благодарност. Дами, не получавате комплименти, нито мило отношение, защото благодарността ви е като подредена чанта – нямате такава! И след като забравихте, че новите обувки, морето и двата резервоара бензин бяха за наша сметка, смятаме да сложим край на благотворителността. Можете да качите 135 000 мисли на Паулу Коелю, но един път не снимахте цветята, които подарихме, не се чекнахте от СРА-то и забравихте да благодарите за почивките, които организирахме. Променете това или излизаме от ролята на майка Тереза!

Успокоявайте ревността

Мъжът е териториално животно, което цял живот ще вади голия пищов за премерване. Не е сигурно колко точно можем да обичаме, ала сме експерти в притежанието, а някои стават толкова добри в това начинание, че успяват да опитомят и най-дивата лисица. Ревнивият мъж е този, който ви оценява най-много и знае, че сте изключителна рядкост, която се повтаря веднъж на 1000 години. Той ще ви пази като леприкон – гърнето със злато. И след като знаете, че е способен да убие всяко друго същество, което се разхожда с пишка в гащите, редно е да започнете да пишете къде сте, да не изключвате GPS-a на телефона. Не се притеснявайте, когато спрем да ви обичаме, тогава няма да ви притесняваме и категорично няма да ни пука за вас и локацията ви.

Малките неща

Знаете ли колко лесно е да пуснете телевизора и да ни оставите да гледаме футбол, Формула 1 или Spice Platinum? Смятате ли, че е трудно да ни преспите, след като сте донесли три бири с мусакичка? Очаквате ли да бъдем нещастни, когато решите спора със свалянето на бельото, ако изобщо носите такова у дома? Не е трудно, просто трябва да експериментирате и слушате, ние обещаваме, че няма да ходим никъде!

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *