Партньор на Проватон
 Ново 20: Джулиана Гани вече с нов мъж

Ново 20: Джулиана Гани вече с нов мъж

Сподели в

Няма и ден, откакто стана ясно, че Джулиана Гани се развежда със съпруга си, и силиконката показа новия си любим. 

Бракът й с фитнес модела Станимир Ташев издържа по-малко от година. Двамата минаха под венчило в края на август миналата година.

Новият на блондинката е шампионът по културизъм Илиян Найденов. Гани показа и първа тяхна снимка в личния си профил във Фейсбук.


Гани не крие, че от известно време се е отдалечила от съпруга си, но вече е намерила кой да я теши. “Вече не сме заедно със Станимир. Развеждам се. Една година той не направи нищо. Не работи. Не изкарва пари. Аз го издържам. Той няма никакви цели и амбиции”, призна за първи път Джулиана, пише в. “България днес”.

Станимир Ташев също призна, че разводът е необратим. Той познава добре новия любим на съпругата си, тъй като и той също се изявява като фитнес инструктор.

“Този изобщо не е неин тип. Преди да се разделим, тя дори го плюеше това момче. Беше му рекламно лице на книгата. С този фитнес инструктор тя само се залъгва, но ще дойде време да се осъзнае. И когато ми почука на вратата, няма да има кой да й отвори”, категоричен е развеждащият се съпруг.

“Започвам нов бизнес в чужбина. Вече никой не може да ме спре. Грешка в мен за проваления брак не виждам. Ще се разведем по взаимно съгласие, разбира се”, казва Станимир Ташев.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *