Партньор на Проватон
 Първото Balkan Trap Party във Варна вече е факт

Първото Balkan Trap Party във Варна вече е факт

Сподели в

За първи път във Варна, а и изобщо в България, се случи нещо, което остави сериозна следа в музикалния, клубен, нощен живот в града. Първото си по рода Balkan Trap Party е реалност. То се проведе в хитов варненски клуб пред повече от 350 човека. Капацитетът на заведението се оказа малък, за да побере всички, желаещи да се насладят на нетрадиционното парти, но организаторите реагираха мигновено и не върнаха нито един човек.

Присъстващите на мегасъбитието станаха свидетели на една зашеметяваща парти вечер с балкански ритми „Balkan Trap“, много красива и иновативна музика, изцяло сътворена от специалния гост на вечерта – DJ 89, който беше подкрепен от известния варненски познайник на почитателите на нощния живот – Dj Silence Bg.

Социалните мрежи преливат от позитивни коментари за суперсъбитието, като най-големите любители на тази музика са нетърпеливи за следващо парти. Организаторите обещават за още по-интересна програма до края на лятото. За всички вълнуващи партита следете в социалните мрежи.

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *