Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

Сподели в

В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония в любовния си живот. Марс все още се движи ретроградно, но ще отстъпи на Уран – планетата на хаоса, внезапната промяна. Обикновено когато тези две планети са в определена позиция една към друга, сме склонни да казваме неща, за които съжаляваме на по-късен етап.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп.

Овен

Ако не внимавате тази седмица с финансите, те биха могли да провалят любовния ви живот. Може би си мислите, че единственият начин да запазите текущите си взаимоотношения е като „вложите“ пари в тях. Не поемайте този риск, за да не изпаднете във финансови неволи. Ако половинката ви има финансови планове, идеи, това е чудесно, но не бъдете неговата/нейната мажоретка.

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на любимия човек. Най-добрият начин да не се стига до това е да споделите емоциите с партньора и да се опитате да ги овладеете, доколкото е възможно. Не наказвайте връзката си заради работата.

Близнаци

Вярвате в нещо определено, но половинката ви сякаш не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за специфична ситуация, като виждане за живота, нещо свързано с работата.

Ако сте необвързани и имате флирт с някого или нови познанства, може да останете разочаровани, осъзнавайки че ценностите ви се разминават. Уважаеми Близнаци, това е само урок, който ще ви научи да останете верни на себе си, точният човек ще се появи на вашия път.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да се изправят пред конфликтни ситуации с партньора си, особено ако той в последно време е вземал безотговорни решения по отношение на парите. Въпреки че вие имате желание нещата да се променят, половинката ви сякаш не се замисля върху това, което допълнително ще ви накара да се почувствате неудовлетворени. Важно е да обсъдите недоразуменията.

Лъв

Ако се чувствате разочаровани от липсата на напредък в отношенията ви, ще се замислите върху това как да действате. Може би вие ще искате да бъдете по-активната, ангажирана страна, докато той или тя, няма да бъде на същата вълна. Това не означава, че няма силни чувства към вас. Може би партньорът ви се нуждае от малко повече време, за да изградите заедно солидни основи. Бъдете търпеливи.

Дева

Седмицата няма да бъде много любовна за вас, Деви. Това не означава, че край вас няма някои специален човек, дори може да се намирате в сериозна връзка, но работата ви разсейва. Динамиката на ежедневието може да ви остави без енергия и настроение за романтика. Опитайте се да балансирате.

Везни

Ако отскоро се срещате с някого или се намирате във връзка, той или тя може да ви дразни по някакъв начин с поведението си. Може да ви бъдат отправени сексуални намеци, които да ви подействат разочароващо. Друга възможност е между вас и половинката нещо да куца в сексуалния ви живот. За щастие всичко това е временно.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони няма да бъдат в хармония с любимия човек. Сякаш има някакъв хаос около вас, който никой не може да контролира. Объркването може да е породено от роднина. Друга възможност е, че не може да намерите вътрешния мир, който е нарушил житейската ви ситуация по един или друг начин. Определено ще трябва да положите усилия, за да върнете романтиката.

Стрелец

Сега е вашата любовна седмица и вие може да направите много, уважаеми Стрелци. Може да се усещате сякаш сте в напълно безнадеждно положение, в задънена улица. Бъдете внимателни. Вашето неудовлетворение може да ви накара да кажете нещо на половинката си, което да влоши нещата. Комуникацията е важна, говорете, но внимавайте как използвате силата на думите.

Козирог

Козирозите ще бъдат развълнувани, ще попадат в не една и две романтични ситуации. Въпреки вълнението ви, вашата последователност ще бъде нулева. Възможно е между хубавите моменти да има конфликти с партньора или с някого, с когото отскоро се срещате. Не позволявайте да се държат с вас като с марионетка.

Водолей

В първата седмица на новия месец Водолеите може да се чувстват така, като че ли нямат нищо, че не получават желаното от живота и особено що се отнася до романтичните моменти. Ще се бунтувате, а не бива. Вселената е натиснала бутона за пауза. Изчакайте, нещата отново ще се раздвижат.

Риби

Представителите на зодия риби също няма да бъдат удовлетворени в любовта. Ако в последно време сте се опитвали да се насилите да приемете нещо, то вече е време да го споделите с половинката си. Разговаряйте, кажете какво не ви допада. Може да не доведе до някаква продуктивна промяна, но поне няма да задържате в себе си емоциите.

 

източник: az-jenata.bg

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *