Партньор на Проватон
 Театралната комедия „Нашата голяма френска сватба“ вторник вечер във ФКЦ

Театралната комедия „Нашата голяма френска сватба“ вторник вечер във ФКЦ

Сподели в

Театър „Бонини“ ще гостува по покана на театър „Българан“ в морската столица с новия си комедиен проект „Нашата голяма френска сватба“, от Жан Жак Брикер и Морис Ласег. Събитието ще се състои на 24 юли и 13 август от 19.30 часа в зала 1 на ФКЦ. Билетите са в продажба на касите на театъра и комплекса.

Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция. Режисьор на постановката е Асен Блатечки, а в ролите се превъплъщават Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов / Евгени Будинов, Евелин Костова и Христо Бонин.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума не престава да изненадва, коментират театралите. Сюжетът разказва за депутат, който се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не бе неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *