Партньор на Проватон
 5 зодии, на които им предстоят големи промени през 2018г.

5 зодии, на които им предстоят големи промени през 2018г.

Сподели в

Времената се променят, ние също.

Има хорам които с отворени обятия посрещат промените в живота си, има и такива, които не искат да излязат от зоната си на комфорт.

Едно е ясно – промяната е неизбежна и единственото константно нещо.

Животът не чака тези, които не успят да се адаптират към нея.

Толкова е просто. Дарвин го обяснява преди много време. Всичко се свежда до това да бъдеш приспособим. Да посрещаш несгодите с юмрук, хубавините с усмивка.

В зависимост от собствената ни философия, с която посрещаме превратностите в живота ни, никой не отрича, че е по-добре да си подготвен за тях.

Според астролозите тези 5 зодиакални знака ще се сблъскат с генерални промени в живота си.

Телец

Всеки, който поне малко се интересува от астрологи, е наясно колко мразите промените. Вие сте човек, който намира комфорт в рутината, познатото и стабилността на ежедневието. Не обичате да променяте ритъма на деня си. Чувствате се извън кожата си, когато сте принудени да усвоите нов навик или да промените нещо в битието си. Колкото и да не ви се ще, трябва да осъзнаете, че 2018г. предвещава големи промени за вас. Ще се наложи да изхвърлите през прозореца комфортната си зона и да поемете риска да бъдете въвлечени с пълни шепи в живота. За ваше щастие промяната ще бъде за добро. Благодарение на нея ще станете по-силна и издръжлива личност.

Лъв

Тази година ще преминете през ожесточени психични промени. Вие не се страхувате от малко разклащане на лодката, но не сте и особени любители на големите житейски бури. Тази година ще придобиете различна перспектива за живота. Ще видите света през нови очи, а промяната ще ви донесе много големи успехи. Няма да е лесно да оставеите старите си убеждения в миналото, но веднъж приветствали новите, ще видите, че изобщо не е трудно да живеете с новата нагласа.

Дева

Очаква ви голяма промяна в усещането ви за вас самите. Не бойте се, за добро е. Като Дева имате склонносттта  да контролирате прекалено много всяка ситуация, което ви кара да се чувствате стресирани почти през цялото време. Искате постоянно нещата да се случват по начина, по който на вас ви харесва, но тази година това ще се промени. Ще се научите да бъдете по-отстъпчиви и ще се научите да не сте толкова фокусирани в своите несигурности.

Koзирог

За щастие вие изобщо не се страхуватеот промените. А тази година няма да ви даде и повод да започнете да го правите.

Като Козирог вие ше се озовете в непозната територия, която ще се отрази на любовния ви живот и кариерата. Ще ви се наложи да направите няколко риска, но със сигурност те ще ви се отплатят стократно. Ако си позволите да излезете от комфортната си зона, ще бъдете залети с изобилие от възможности, които ще ви направят още по-духовни и извисени. През тази година ще започнете да отваряте сърцето си за другите, а това ще ви направи по-щастливи.

Риби

Най-вероятно усещате, че това ще е годината на промените за вас благодарение на обострената си интуиция. От всички зодии вие сте единствената, която винаги се вслушва в инстинктите си. Очакват ви големи трансофрамции през 2018г. Това е годината, в която ще оставите всичките си несигурности, страхове и колебания. Ще се борите със зъби и нокти, за да изтласкате нещата, които не искате от живота си.

 

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *